Teollinen Taulut ja julisteet

Teolliselle tyylille on ominaista minimalismi ja huomaavat tarvikkeet. Katso, miten järjestät teolliset sisätilat.

Teollinen tyyli - mikä erottaa teolliset sisätilat?

Monet ihmiset yhdistävät teollisen tyylin kovaan ja ei kovin kodikkaaseen sisustukseen. On kuitenkin syytä tietää, että sen takana on tyylikkyys, avaruus, hyvin harkittu muotoilu ja ympäristöstä huolehtiminen. Teollisuuden sisustuksen muoti on Puolassa melko nuori. Tällaiset järjestelyt alkoivat ilmestyä vasta 1990-luvulla.

Teollinen tyyli syntyi 1950-luvulla Yhdysvalloissa. Sitten hylätyt tehtaat alkoivat olla tavallisten ihmisten käytössä ja muunnettu asuinpaikoiksi. Se alkoi olla erityisen muodikas 20 vuotta myöhemmin. Kiitos New Yorkin taiteilijoille (Andy Warhol mukaan lukien), jotka asuivat tällaisissa huoneissa, luoneet ja järjestäneet näyttelyitä teoksistaan. Teollisuuden sisätiloja kutsutaan myös parviksi.

Mille teollinen tyyli on ominaista?

Teollisuuden sisätilat luodaan pääasiassa rakennuksissa, joissa ennen asuivat tehtaat, tuotantohallit tai varastot. Kehittäjät mukauttavat yhä enemmän myös uusia rakennuksia siten, että niissä olevat asunnot jäljittelevät parvia. On kuitenkin syytä muistaa, että teollista tyyliä voidaan käyttää menestyksekkäästi myös omakotitalossa tai kerrostalossa. Hyvin valitut tapetit, lattiat, koristeet, huonekalut ja niiden asianmukainen sijoittelu ovat riittäviä.

Teollisuustyyliset sisätilat ovat suuria, tilavia, valoisia ja avoimia. Niiltä puuttuu usein seinät, jotka erottavat yksittäiset huoneet. Suuret ikkunat ovat myös ominaisia, eikä niitä peitä kaihtimet, kaihtimet, verhot tai verhot. Lisävarusteiden osalta niitä on vähän, ne ovat huolellisesti harkittuja ja erottuvat alkuperäisestä muotoilustaan. Minimalismi on yksi teollisen muotoilun piirteistä.

Teollisen tyylin ominaispiirteitä ovat myös:

  • vaimeat värit,
  • raaka-aineiden käyttö,
  • välttää liikaa huonekaluja ja tarvikkeita,
  • vanhojen laitteiden ja huonekalujen käyttö,
  • välttää verhoja ja kaihtimia ikkunoissa,
  • huoneiden riittävä valaistus,
  • luoda vaikutelman huoneiden tilasta.

Teollisuuden sisustustarvikkeet

Teollisuuden sisätiloille on ominaista lisävarusteiden taloudellisuus. Ne, jotka ovat siellä, eivät kuitenkaan ole vahingossa. Jokainen koriste on harkittava huolellisesti, koska se kiinnittää usein täyden huomion. Lisäksi tarpeettomat esineet voivat aiheuttaa huoneen menettämisen tiukassa ja tyylikkäässä tyylissään sekä vähentää tilan vaikutelmaa.

Teollisuustarvikkeet ovat esineitä, joilla on sielu ja mielenkiintoinen historia. Vanha kirjoituskone, käsikäyttöinen ompelukone, levysoitin, polkupyörä, tikkaat, tehtaalla käytettävät työkalut tai moottorin osat kannattaa sijoittaa olohuoneeseen, saliin tai kotitoimistoon. Tämäntyyppiset esineet korostavat rakennuksen tyyliä ja entistä tarkoitusta.

Kaikenlaisia ​​kattopalkkeja, kannattimia, pylväitä, metalliportaita, putkia tai kaapeleita pidetään myös teollisuuden sisustustarvikkeina. Niiden piilottamisen sijaan kannattaa näyttää ne. Tämän seurauksena arvokkaita koriste-elementtejä voidaan saada pienillä kustannuksilla.

Et voi unohtaa myös valaistusta. Teollisuustyyppiset lamput ovat useimmiten metallia tai alumiinia, mikä tekee niistä näyttävän painavilta ja massiivisilta. Ne voivat olla kohdevalaisimia, suuria hehkulamppuja, jotka on ripustettu huolimattomasti riippuviin johtoihin, tai johdoista tehtyjä kattokruunuja. On parasta kuvitella valaistus, jota voitaisiin käyttää tehtaan tuotantohalleissa, ja valita kodinne kaltainen.

Teollinen sisustus ei voi olla ilman julisteita ja maalauksia. Yleensä ne esittävät modernia grafiikkaa, arkkitehtonisia ja mekaanisia elementtejä, kaupunkikarttoja, vaihdetta, tehtaan savupiippuja jne. Näitä koristeita ei tarvitse ripustaa seinille. Kuvakehys voidaan sijoittaa lattialle, lipastoon tai sohvaa vasten.

Teollinen tyyli ei ole kodikas. Siksi koristeista ei löydy liikaa tekstiilejä. Luovutetaan verhot, verhot, kuvioidut matot ja päiväpeitteet. Sohvan ja tuolien tyynyt on sisustettu hillityillä väreillä - joskus ne rikkoutuvat yhdellä tai kahdella voimakkaalla värillä tai geometrisella tyynyliinalla.

Teollinen kylpyhuone

Teollisuustyylinen kylpyhuone on pidettävä harmaan sävyinä. Seinillä ja lattialla kannattaa käyttää keraamisia laattoja tai materiaalia, joka jäljittelee betonia. Puumaiset elementit toimivat myös hyvin. Seiniin on ripustettava suuret peilit, jotka ovat erittäin hyvin valaistuja. Pesualtaan, kylpyammeen ja muiden saniteettitilojen tulee olla kulmikkaita

Teollinen keittiö

Teollisuuden tyyli keittiössä on melko helppo ottaa käyttöön. Usein sinun ei tarvitse edes valita erikoiskalusteita - sekä puiset että kiiltävät huonekalut toimivat hyvin. Tärkeintä on oikea järjestely ja lisävarusteet. Seiniin kannattaa laittaa tiili. Toisaalta betonia jäljittelevät laatat toimivat hyvin lattialla. Tätä varten riittää, että metallilamput ripustetaan katosta pöydän yläpuolelle ja piilotetaan tarpeettomat laitteet ja astiat kaappeihin tai päinvastoin - näytetään ne puuhyllyillä. Keittiön järjestäminen teolliseen tyyliin on niin helppoa, että kodinkoneiden valmistajat varmistavat yhä useammin, että heidän tuotteillaan on mielenkiintoinen muotoilu.

Kuinka järjestää teollisuustyylinen olohuone?

Teollisuustyylisessä olohuoneessa ei saisi olla liikaa huonekaluja. Keskiosaan kannattaa sijoittaa mukava ja suuri sohva, jossa on harmaa, grafiitti tai beige verhoilu. Myös nahka (tai sen jäljitelmä) valitaan mielellään. Valkoinen tai oranssi tiili seinillä on hyvin yhdistetty harmaaseen tai mustaan ​​maaliin. Suurten lamppujen ei pitäisi vain roikkua katosta, vaan myös olla sohvan, nojatuolin ja kirjahyllyn vieressä. Olohuoneeseen kannattaa sijoittaa alkuperäinen sisustus, esim. Polkupyörä.

... lisää
-40%
-45%
-40%