20% kaikesta! Käytä hyväksesi tarjousta 04-06-2023 mennessä. | Syötä koodi: JUNE20

Oletko taiteilija, luova henkilö tai taiteen ystävä? Tutustutaan toisiimme!

Pixers toimii inspiroivana alustana ja kohtaamispaikkana taiteilijoille, valokuvaajille, kuvittajille ja stylisteille - kaikille kauniiden sisustuksien faneille ja niille, jotka haluavat tietää viimeisimmät trendit. Vaikuttavat valokuvat, mielenkiintoiset kuvitukset ja satumaiset luonnokset antavat mahdollisuuden muuttaa tuhansia koteja, kaupallisia tiloja ja toimistoja.

Oletko intohimoinen luovuuden suhteen ja jaatko ideoitasi avoimesti blogissa tai muualla mediassa? Oletko aktiivinen osallistuja ja saat kontaktin ihmisiin ympärilläsi helposti? Astu sisään Pixersin maailmaan! Ota yhteyttä sähköpostilla tähän osoitteeseen, liitä mukaan portfoliosi ja kuvaile yhteisöä jonka olet rakentanut ympärillesi.

Kannatamme mielellämme kuoseja ja kuvioita, jotka merkkaavat uusien trendien tuloa sekä ilahduttavat asiakkaitamme. Jos teoksesi sopivat tähän kuvaukseen, takaamme että Pixers julkaisee niitä asianmukaisesti.

Jaa lahjakkuutesi niin me jaamme ansiomme kanssasi! Laita meille viestiä lisätiedoista!

Pyrimme tekemään Pixersin verkkosivusta käyttäjäystävällisen, mistä syystä käytämme evästeitä. Käymällä sivullamme hyväksyt Tietosuojakäytännössä mainitut ehdot. Voit määrittää itse ehdot evästeiden säilyttämiseen tai niihin pääsyyn selaimessasi.