Ruokasali Taulut ja julisteet

Ruokasalin kuvat ovat loistava koristeellinen ratkaisu, joka voi hetkessä muuttaa tätä suhteellisen vaikeaa järjestää tilaa. Runsaasti grafiikkaa, josta voit luoda kuvan ruokasalille, antaa sinulle paljon tilaa esitellä.

Mistä ruokasalin maalaukset on tehty?

Ruokasalin kuvat tehdään useimmiten kankaalle. Nämä ovat erittäin kestäviä koristeita, jotka on painettu digitaalitekniikalla kestävälle materiaalille. Materiaalin korkea laatu takaa, että itse painatus näyttää erittäin hyvältä. Valitun kuvion kartoituksen tarkkuus, värin laatu, kestävyys ja vastustuskyky haitalliselle auringonvalolle - nämä ovat vain joitain digitaalisen kankaalle tulostamisen perusetuja. Tämän tekniikan avulla voit tallentaa paitsi nykyaikaisia ​​graafisia esityksiä myös luoda jäljennöksiä tärkeimmistä maalauksista. Kankaalle painetut kuvat yllättävät monia kotisi vieraita, ja niiden hinta on todella kilpailukykyinen käsinmaalattuihin töihin verrattuna.

Minkä kuvion ruokasalille sinun pitäisi valita?

Kun valitset maalauksen ruokasaliin (tai ruokasaliin, joka on kytketty olohuoneeseen), kannattaa ottaa huomioon koko huoneen luonne. On varmistettava, että kaikkien elementtien yhdistelmä antaa vaikutelman yhtenäisestä koristeesta. On myös syytä muistaa, että ruokasalin sisustuksen tulisi edistää rauhallisen syömisen ilmapiiriä. Ne toimivat tässä tapauksessa hyvin:

  • erityyppiset lomamaisemat;
  • kasviston ja eläimistön kuvaukset;
  • mkukka-, itämaiset ja trooppiset kuviot;
  • abstraktit kuviot vaimennetuilla, lämpimillä väreillä.

Valitse lämpimät värit ja rauhallinen grafiikka, jotka kannustavat sinua rentoutumaan perhepiirissä. Vältä kiistanalaisia ​​motiiveja, jotka voivat herättää kaunaa vieraissa tai jollakin perheenjäsenellä.

Kuinka valita kuvan koko ruokasalille?

Laajan räätälöintipalvelun ansiosta voit säätää kuvan koon helposti todellisten järjestelytarpeiden mukaan. Jos ruokasali on todella iso, älä valitse sille pieniä maalauksia, jotka katoavat kokonaan seinälle. Valitse suurikokoiset koristeet, jotka näkyvät hyvin seinällä. Pienemmissä ruokasaleissa, ole varovainen, ettet liioittele maalauksen kokoa, koska se voi hukuttaa sinut, ja tämän tyyppisiä vaikutuksia vältetään paremmin, etenkin huoneissa, kuten ruokasaleissa.

Yksi maalaus vai koko sävellys?

Kun valitset kuvan suurelle ruokasalille, kannattaa harkita koostumuksen luomista useista koristeista. Jos et halua ripustaa yhtä isoa kuvaa, valitse useita pienempiä. Mutta muista, että heidän pitäisi jotenkin muodostaa yhteys toisiinsa, muuten koko asia näyttää satunnaiselta. Voit myös helpottaa tehtävääsi valitsemalla moniosaisia ​​maalauksia, kuten diptykyjä, triptyykkejä, nelikirjoituksia tai pentaptiikoita. Niiden avulla voit järjestää seinän mielenkiintoisella tavalla ilman vaaraa yhdistää elementtejä, jotka eivät sovi yhteen.

... lisää
-40%
-40%
-40%
-40%