Eteinen Valokuvatapetit

Aula-seinämaalaukset ovat täydellinen ratkaisu varsinkin hyvin kapeiden ja melko pitkien huoneiden tapauksessa. Valokuvatapetin ansiosta voit järjestää koko seinän nopeasti ja mielenkiintoisella tavalla ja saavuttaa huomiota herättävän vaikutuksen.

Miksi on syytä valita valokuvatapetti saliin?

Hall-seinämaalaus on ratkaisu, joka voi auttaa sinua muuttamaan näennäisesti tylsän ja mielenkiintoisen osan talosta tai huoneistosta houkuttelevaksi tilaksi. Halli on erittäin vaikea järjestää. Yleensä se ei ole poikkeuksellisen suuri, mutta joskus se on hyvin pitkä. Tällaiset epätyypilliset mitat tekevät mahdottomaksi laittaa tähän erityisen paljon huonekaluja ja koristeita, joskus jopa suuremman lipaston sijoittaminen voi olla ongelma. Toisaalta et todennäköisesti halua, että käytävän seinät jäävät käyttämättä. Sali on tärkeä paikka talon tai huoneiston rakenteessa, koska se on ensimmäinen huone, johon sekä vieraat että kotitalouden jäsenet menevät. Siksi jokainen omistaja haluaa, että sali on viihtyisä ja kutsuu tutustumaan uusiin tiloihin. Hallin seinämaalaus voi auttaa saavuttamaan tämän vaikutuksen. Sen ansiosta voit:

 • suurenna tilaa optisesti
 • luoda kodikas ilmapiiri melko neutraaliin tilaan;
 • järjestä epätavallinen sisustus, joka ilahduttaa perheesi ja vieraasi.

Seinämaalaus paitsi salille

Sali ei ole ainoa vaikeasti järjestettävä tila, joka voidaan järjestää valokuvataustakuvan ansiosta. Monissa julkisissa tiloissa - toimistoissa, klinikoilla, hammasklinikoilla, kauneushoitoloissa - on kapeita tiloja, joita on vaikea hallita, mutta niitä ei pidä jättää ilman järjestelyjä. Myös tässä tapauksessa kannattaa tavoittaa sellainen seinämaalaus kuin sali. Valittavien kuvioiden ja kuvioiden määrä on niin suuri, että voit helposti valita oikean ratkaisun jokaiselle tilalle ja tilalle. Mikä tärkeintä, kukin tällainen malli voidaan helposti mukauttaa.

Kuinka salin tai käytävän valokuvatapetin mukauttaminen näyttää?

Voit mukauttaa salin seinämaalauksen hyvin yksinkertaisella tavalla. Jotkut valmistajat mahdollistavat tilauksen vaiheessa ilmoittaa tietyt parametrit, joihin valittu projekti on mukautettava. Mitä voidaan räätälöidä?

 • Mukauttaminen edellyttää, että valokuvatapetti on sovitettu huolellisesti seinän kokoon. Kun olet valinnut kiinnostavan teeman, sinun tarvitsee vain syöttää oikea koko, ja saat täydellisen kokoisen seinämaalauksen, jota ei missään tapauksessa tarvitse leikata tai muuten säätää.
 • Kun teet tilauksen, voit muuttaa grafiikan väriä. Tietenkin voit pysyä salin taustakuvan alkuperäisissä väreissä, mutta mikään ei estä sinua tilaamasta mustavalkoista tai seepiaa.
 • Löysit unelmiesi graafisen kuvan, mutta ulkoasu ei sovi sinulle? Ei ongelmaa. Tilauksen yhteydessä voit valita muun muassa peilikuvan vaikutus.

Mikä halli-seinämaalauksen materiaali minun pitäisi valita?

 • itsekiinnittyvä seinämaalaus - se kestää hyvin repeytymistä ja rypistymistä, eivätkä liian voimakkaat mekaaniset iskut jätä siihen paljon jälkiä. Se on valmistettu matasta ja itseliimautuvasta materiaalista, mikä helpottaa huomattavasti asennusta, joka vie kirjaimellisesti hetken; Toinen ratkaisun etu on, että voit tarttua ja kuoriutua itsekiinnittyvä seinämaalaus monta kertaa;
 • vinyylimaalaus - tätä ratkaisua suositellaan taloille ja asunnoille julkisten rakennusten sijaan. Tällainen seinämaalaus on valmistettu ekologisesta, kestävästä ja mattamateriaalista, mikä takaa seinien optimaalisen hengittävyyden. Vinyylitapetti auttaa ylläpitämään hyvää ilmapiiriä huoneessa. Se on myös helppo puhdistaa, mutta sinun tulee käyttää kuivaa liinaa märän liinan sijaan.

Mikä salin seinämaalaus minun pitäisi valita?

Käytävän seinämaalaus antaa sinun järjestää tämä tila mielenkiintoisella tavalla. Oikean efektin saamiseksi avain on tietysti oikean grafiikan valitseminen. Kapeiden tilojen ja pitkien seinien tapauksessa seuraavat osoittautuvat varmasti hyödyllisiksi:

 • erityyppiset vuori- tai merimaisemat, jotka optisesti laajentavat tilaa;
 • grafiikka, joka perustuu taivaasta, pilvistä, vuorenhuipuista otettuihin valokuviin - ne antavat vaikutelman suuremmasta vapaudesta ja vapaudesta avaruudessa, vähentävät rajoituksen tunnetta;
 • abstraktit motiivit, jotka elävöittävät tilaa ja antavat sille mielenkiintoisen luonteen.
... lisää