20% kaikesta! Käytä hyväksesi tarjousta 04-06-2023 mennessä. | Syötä koodi: JUNE20

Oletko taiteilija, luova henkilö tai innokas harrastaja?
Tutustukaamme!

    Onko pääsi täynnä ideoita ja kutsumuksesi tulla muodinluojaksi ja suunnannäyttäjäksi? Arvostamme Pixersissä luovaa suhtautumista sisustukseen ja rakkautta kauniisiin, etenkin ympäristöystävällisiin esineisiin. Tutustuisimme mielellämme meiltä saatavilla olevia kuvioita käyttäviin projekteihin ja vielä mieluummin ajatuksiisi sisustuksen muuttamisesta.


    Kutsumme yhteistyöhön kanssamme vaikuttajia, bloggaajia ja videobloggaajia, jotka meidän laillamme tahtovat, että kotiemme ja asuntojemme sisätilat sekä kaupalliset tilat tekisivät vaikutuksen sekä ulkonäkönsä että funktionaalisuutensa puolesta.


    Onko tämä sinunkin intohimosi? Jos on, anna meidän tutustua sinuun! Ota meihin yhteyttä (yhteydenotot@pixers.fi) ja kerro, miten voisimme aloittaa yhteisen seikkailumme.

Tähänastiset yhteistyökumppanimme.Pyrimme tekemään Pixersin verkkosivusta käyttäjäystävällisen, mistä syystä käytämme evästeitä. Käymällä sivullamme hyväksyt Tietosuojakäytännössä mainitut ehdot. Voit määrittää itse ehdot evästeiden säilyttämiseen tai niihin pääsyyn selaimessasi.