Olohuone Tarrat

Olohuoneen seinien koristeluilla on merkittävä vaikutus koko järjestelyn vaikutukseen. Katso inspiraatiomme siitä, kuinka sisustaa olohuoneen seinä.

Seinäkoriste olohuoneessa - ideoita muodikkaasta järjestelystä

Olohuoneen seinien koristeluilla on valtava vaikutus koko järjestelyn vaikutukseen. Hyvin usein hän antaa sisätilalle luonteen ja korostaa tyyliä. Joskus kaikki mitä tarvitset on oikein sovitettu maali, seinämaalaus, maalauksia tai tarroja huoneen muuttamiseksi kokonaan. Tässä on joitain vinkkejä olohuoneen seinän koristeluun.

Olohuoneen seinän koristeluun on monia ideoita. Voit saada inspiraatiota monista lähteistä. Se on hyvä siirto säännöllisesti selata verkkoa tai aikakauslehtiä sisustussuunnittelusta. Voit käyttää myös ammattimaisen sisustajan tai sisustussuunnittelijan apua. Asiantuntija auttaa sovittamaan seinän sisustuksen olohuoneen kokoon ja välttämään siten virheitä, jotka voivat vähentää ja visuaalisesti huonetta.

Vinkkejä seinän koristeluun olohuoneessa

Olohuoneen seinäkoristelun tulee olla yhdenmukainen sisustuksen tyylin kanssa. Kaikki trendit eivät salli sinun käyttää hienoa kuviota. Sinun tulisi myös miettiä, korostetaanko seinän vain sisustuksen luonnetta vai voiko se olla järjestelyn painopiste. Vasta sitten voit alkaa suunnitella koristeita yksityiskohtaisesti. Olohuoneen seinäkoristelun on myös vastattava sisustuksen kokoa ja muita ominaisuuksia. Pienissä, suurissa, pimeissä, valoisissa, korkeissa ja matalissa huoneissa voidaan käyttää täysin erilaisia ​​ratkaisuja. On myös tärkeää järjestää ovet, ikkunat, takka ja näkyvät rakenneosat.

Olohuoneen seinien koristamiseksi kannattaa valita kestäviä ja ulkoisia tekijöitä kestäviä materiaaleja. Tämän ansiosta voit olla varma, että kunnostusta ei tarvita pitkään aikaan. Puhumme paitsi kalliimmista elementeistä (esim. Puu ja marmori). Kaikkien materiaalien, myös maalien, taustakuvien ja valokuvien, ominaisuudet on tarkistettava. Hyvä ratkaisu on käyttää yksilöllisiä seinäkoristeita ja luoda niistä omia sävellyksiä. Tämän ansiosta järjestelymme on ainutlaatuinen. Se on myös tapa esitellä intohimosi ja kiinnostuksen kohteitasi salonissa.

Sisustus iso seinä olohuoneessa

Suuren seinän koristelu olohuoneessa ei saisi olla liikaa ongelmaa. Tilavien huoneiden omistajilla on paljon näytettävää. Heille on tarkoitettu tummemmat värimaalit sekä suurikokoiset tapetit ja seinämaalaukset. On kuitenkin syytä muistaa, ettet laita niitä kaikkiin seiniin - se voi tehdä sisätiloista liian kirkas ja ylivoimainen koostaan ​​huolimatta.

Kukka- tai kasvikuviot ovat erittäin suosittuja olohuoneessa. Monet ihmiset valitsevat myös seinämaalauksen, joka kuvaa yhtä kuuluisista rakennuksista tai geometrisen kuvion. Koristeelliset rakenteet toimivat myös hyvin: marmori, tiili, betoni, kivi, jäljitelmä graniitti, kvartsisintteri, sula metalli, ruoste.

Helpoin tapa sisustaa iso seinä olohuoneessa on maalata. Tilavissa huoneissa on paikka leikkiä väreillä. Voit valita paitsi tummat värit myös hieman rohkeammat ja voimakkaat värit. Hyvä idea on varjostaminen, ts. ombre-vaikutus ja eri sävyjen sujuva siirtyminen. Voit sävyttää useita tapoja. On suositeltavaa valita vähintään 4 väriä.

Seinäkoristelu pienessä olohuoneessa

Pienen olohuoneen seinäkoristeet on suunniteltava huolellisesti. On suuri riski valita väärät materiaalit ja kuviot ja siten saada liioiteltu vaikutus tai vähentää tilaa optisesti. Suuret kuviot ja tummat värit eivät sovi pieniin sisätiloihin. Pienen olohuoneen seinän koristeluun voit käyttää maaleja, taustakuvia, seinämaalauksia ja tarroja sekä luonnonmateriaaleja tai niiden jäljitelmiä. Itse asiassa ei ole rajoja. On kuitenkin muistettava, että on parasta valita kirkkaat värit ja minimalistiset kuviot. Vain yksi seinistä voidaan peittää tummalla värillä. Se on samanlainen kuin seinämaalaus, tiili tai puu.

Ihmisten, jotka haluavat kirkastaa huonetta hieman, tulisi valita seinämaalaus, jossa on ikkuna-aihe tai näkymä avoimeen tilaan. Täällä grafiikat, joissa näkyy silta, ranta, valtameri, vuoret, metsä, ovat hyödyllisiä - valinta on todella suuri. Myös 3D-seinämaalaukset ovat yhä suositumpia. Se on moderni seinäkoriste olohuoneessa, jonka avulla voit saavuttaa upean vaikutuksen. Jos haluat muuttaa sisustusta ja kuluttaa liikaa rahaa, kannattaa laittaa tarroja. Ne on helppo asentaa eivätkä vaadi lisäliimaa tai muita materiaaleja. Toisin kuin ulkonäkö, ne soveltuvat paitsi lastenhuoneisiin. Niitä on saatavana erikokoisina, ja niihin voi laittaa melkein minkä tahansa kuvan. Ne toimivat usein paremmin seinän koristeena pienessä olohuoneessa, paljon paremmin kuin seinämaalaus tai kuva.

Mitkä koristeet sopivat olohuoneen seinään?

Oikeiden maalien, taustakuvien ja valokuvatapettien valitsemisen lisäksi voit miettiä myös muita seinäkoristeita. Suosituimmat ovat kuvat. Ne voidaan sijoittaa kankaalle, kehykseen tai kehykseen, samoin kuin alumiinille tai PVC: lle. Salongeille suositellaan grafiikkaa, joka koostuu useista osista. Nämä ovat diptykyjä, triptyykkejä tai nelikirjoittajia. Ne luovat paljon mielenkiintoisemman vaikutuksen kuin perinteiset kuvat.

Olohuoneen seinäkoristeet voivat olla myös julisteita tai yksityisiä valokuvia. On myös hyvä laittaa siihen perheen perintötavarat tai matkastasi tuotuja esineitä (esim. Naamiot). Makramat, ts. Käsin kudotut kuvakudokset, ovat myös tulossa erittäin suosittuja. He tekevät huoneesta hieman kodikkaamman.

Voit myös sijoittaa peilin seinään olohuoneessa. Se on koriste, joka löytyy pääasiassa glamour-tyylistä. Mikään ei kuitenkaan estä meitä kutomasta sitä toiseen järjestelyyn. Peilit ovat hyvä ratkaisu pieniin huoneisiin, koska ne suurentavat niitä optisesti.

... lisää
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%