Ota yhteyttä

  • Valitse tuote josta olet kiinnostunut päävalikosta tai kirjoita avainsanoja hakukoneeseen löytääksesi kuvion jonka voit tehdä seinämaalaukseksi, painokankaaksi, julisteeksi, tai tarraksi.
  • Valitse haluamasi kuva avataksesi tulostus sivun.
  • Valitse koko tai tehoste jonka haluat kuvaasi.
  • Paina “Osta nyt” ja täytä tilauslomake.
Yksityiskohtaisen selityksen maksuvaihtoehdoista löydät täältä.
Valitettavasti, emme hyväksy tätä vaihtoehto koska jokainen tilaus valmistetaan yksilökohtaisesti.
Tietoa toimituskuluista ja -ajoista löytyy täältä.
Toimintaohjeet paketin ollessa vahingoittunut, ja siitä tiedotus kaavakkeet löytää täältä.
Tottakai. Kaikki tiedot palautuksista löytää täältä.
Ehdottomasti, kuvan leikkaus sekä värien muutos vaihtoehto on käytettävissä suunnittelu sivulla. Jos haluat enemmän muutoksia, laita kommentteihin tarkat ohjeet. Saatuaan tilauksesi, graafiset suunnittelijamme ottavat sinuun yhteyttä saadakseen lisätietoja tilauksestasi. Hinnat päätellään jokaisessa tapauksessa erikseen.
Henkilötiedot ovat suojattuja ulkopuolisilta ja kolmansilta osapuolilta.
Jos sinulla on kysymyksiä tilauksestasi joihin et löydä vastausta tai jos haluat asiantuntijan mielipiteen, suuntaa go tänne.
Aina kun tilauksesi etenee, saat sähköpostiisi tiedotteen tilanteen muutoksesta. Tilauspalvelumme on nimenomaisesti suunniteltu tarjoamaan tämän palvelun:

  • maksamaton - tilauksesi on tehty ja hyväksytty;
  • maksettu - maksutapasi on hyväksytty;
  • käsittelyssä - tilauksesi on lähetetty Myyjälle ja se on käsittelyssä;
  • lähetetty - Pakettisi on siirretty DHL:lle. Kirjeen ohessa saat myös sähköpostin, joka sisältää rahtikirjanumeron jolla voit jäljittää pakettisi sen saapumiseen saakka.
Tietokoneen näytöllä näkemäsi värit voivat poiketa hieman lopullisesta tuloksesta. Nämä erot ovat yleensä tulos eri näyttöjen asetuksista.
Päteviin asiantuntijoihimmeVoit aina ottaa yhteyttä päteviin asiantuntijoihimme ja käyttää hyväksi heidän valtavaa kokemustaan. Ota meihin yhtettä täältä.
Ota yhteyttä Myyjään niin nopeasti kuin mahdollista osoitteessa: yhteydenotot@pixers.fi. Pyrimme tuottamaan osan tuotteesta tai kokonaan uuden tuotteen sinulle niin nopeasti kuin mahdollista. We will try to complete or re-print your order as quickly as possible.
Jos näyttää siltä, että kuva olisi epämuodostunut sen takia mitä syötit kokokenttään tulostuksen käsittely vaiheessa, Myyjä ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen mahdollisista muutoksista koon tai leikkauksen kanssa, jotta mittakaava pysyisi hyvänä. Kuvanmuokkaus ehdotukset lähetetään sinulle sähköpostilla. Myyjä ei tee mitään päätöksiä ennen asiakkaan kanssa neuvottelua.
Kyllä, liity Pixersin tiedotuslehden sähköpostilistalle.


Kysy pois! Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Laita meille viestiä

Löydä paikallisia toimistoja

131 - 151 Great Titchfield Street
London, W1W 5BB
United Kingdom
(HQ)
340 S Lemon Ave #5821
Walnut, CA 91789
United States
Koszykowa 63
00-667 Warszawa
Polska

OTATHAN HUOMIOON Yllä mainitut osoitteet ovat Pixersin toimistoja; meillä ei ole tuotteitamme myyviä liikkeitä tällä hetkellä.

SEURAA MEITÄ

Voit seurata meitä: