20% kaikesta! Käytä hyväksesi tarjousta 31-05-2023 mennessä. | Syötä koodi: ENDMAY

Ota yhteyttä

  • Valitse tuote josta olet kiinnostunut päävalikosta tai kirjoita avainsanoja hakukoneeseen löytääksesi kuvion jonka voit tehdä seinämaalaukseksi, painokankaaksi, julisteeksi, tai tarraksi.
  • Valitse haluamasi kuva avataksesi tulostus sivun.
  • Valitse koko tai tehoste jonka haluat kuvaasi.
  • Paina “Osta nyt” ja täytä tilauslomake.
Yksityiskohtaisen selityksen maksuvaihtoehdoista löydät täältä.
Valitettavasti, emme hyväksy tätä vaihtoehto koska jokainen tilaus valmistetaan yksilökohtaisesti.
Tietoa toimituskuluista ja -ajoista löytyy täältä.
Toimintaohjeet paketin ollessa vahingoittunut, ja siitä tiedotus kaavakkeet löytää täältä.
Tottakai. Kaikki tiedot palautuksista löytää täältä.
Totta kai. Löydät kuvion sivulta mahdollisuuden rajata sitä tai sävyttää se sepianväriseksi tai mustavalkoiseksi. Jos tarvitset monimutkaisempia muutoksia, ota myyjään yhteyttä ennen tilauksen tekemistä sopiaksesi yksityiskohdista.
Henkilötiedot ovat suojattuja ulkopuolisilta ja kolmansilta osapuolilta.
Jos sinulla on kysymyksiä tilauksestasi joihin et löydä vastausta tai jos haluat asiantuntijan mielipiteen, suuntaa go tänne.
Aina kun tilauksesi etenee, saat sähköpostiisi tiedotteen tilanteen muutoksesta. Tilauspalvelumme on nimenomaisesti suunniteltu tarjoamaan tämän palvelun:

  • maksamaton - tilauksesi on tehty ja hyväksytty;
  • maksettu - maksutapasi on hyväksytty;
  • käsittelyssä - tilauksesi on lähetetty Myyjälle ja se on käsittelyssä;
  • lähetetty - Pakettisi on siirretty DHL:lle. Kirjeen ohessa saat myös sähköpostin, joka sisältää rahtikirjanumeron jolla voit jäljittää pakettisi sen saapumiseen saakka.
Tietokoneen näytöllä näkemäsi värit voivat poiketa hieman lopullisesta tuloksesta. Nämä erot ovat yleensä tulos eri näyttöjen asetuksista.
Päteviin asiantuntijoihimmeVoit aina ottaa yhteyttä päteviin asiantuntijoihimme ja käyttää hyväksi heidän valtavaa kokemustaan. Ota meihin yhtettä täältä.
Ota yhteyttä Myyjään niin nopeasti kuin mahdollista osoitteessa: yhteydenotot@pixers.fi. Pyrimme tuottamaan osan tuotteesta tai kokonaan uuden tuotteen sinulle niin nopeasti kuin mahdollista. We will try to complete or re-print your order as quickly as possible.
Jos näyttää siltä, että kuva olisi epämuodostunut sen takia mitä syötit kokokenttään tulostuksen käsittely vaiheessa, Myyjä ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen mahdollisista muutoksista koon tai leikkauksen kanssa, jotta mittakaava pysyisi hyvänä. Kuvanmuokkaus ehdotukset lähetetään sinulle sähköpostilla. Myyjä ei tee mitään päätöksiä ennen asiakkaan kanssa neuvottelua.
Kyllä, liity Pixersin tiedotuslehden sähköpostilistalle.


Kysy pois! Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Laita meille viestiä

LÖYDÄ TOIMISTO

PixPlanet sp. z o.o.
Wspólna 62
00-684 Warsaw
Poland

OTATHAN HUOMIOON Yllä oleva osoite kuuluu Pixersin toimistolle. Meillä ei ole tällä hetkellä myymälää.

Seuraava osoite on toimisto, joka ei ole myyntipaikka eikä hyväksy tai käsittele palautuksia tai valituksia. Älä lähetä tilauksia tähän osoitteeseen, koska se on postiosoite.

SEURAA MEITÄ

Pyrimme tekemään Pixersin verkkosivusta käyttäjäystävällisen, mistä syystä käytämme evästeitä. Käymällä sivullamme hyväksyt Tietosuojakäytännössä mainitut ehdot. Voit määrittää itse ehdot evästeiden säilyttämiseen tai niihin pääsyyn selaimessasi.