Vintage Taulut ja julisteet

Sisustusten vintage-tyyli on yhdistelmä edellisen aikakauden elementtejä uuteen. Katso, miten järjestetään vanhanaikainen huoneisto.

Mikä kuvaa vintage-tyyliä sisätiloissa? Tärkeimmät järjestelysäännöt

Sisustusten vintage-tyylillä on monia ystäviä. Ei ihme - sen avulla voit luoda alkuperäisiä ja ainutlaatuisia järjestelyjä. Voit myös pitää hauskaa etsiä vanhoja huonekaluja ja tarvikkeita tai luoda niitä itse. Vintage-tyyli on tarkoitettu ihmisille, jotka arvostavat sisätiloja, joilla on sielu. Katso, miten se tuodaan huoneistoon.

Alun perin termiä "vuosikerta" käytettiin vain viinin terminologiassa ja se tarkoitti viiniä, joka oli kypsynyt monen vuoden ajan. 1800-luvulla oli muodissa määritellä pukeutumistyyli, joka koostui eri aikakausien (tai sellaisiksi tyyliteltyjen) vaatteiden yhdistämisestä. Ajan myötä se ilmestyi myös musiikissa, taiteessa ja sisustuksessa. Vuosikerta tyyli hurmasi monia ihmisiä niin paljon, että tähän päivään asti se on yksi parhaiten valituista tavoista järjestää asunto.

Mikä on vintage-tyyli?

Vintage-tyyli on tapa sisustaa sisustus, joka koostuu:

 • vanhojen elementtien esittely modernissa sisustuksessa,
 • muotoile uusia elementtejä näyttämään vanhoilta.

On selvää, että kaikkia yli 25-vuotiaita esineitä voidaan pitää vintageina. Inspiraatio tulee kuitenkin useammin 1900-luvun 1950-, 60- tai 70-luvuilta. Tärkeää on, että järjestelyt eivät voi täysin heijastaa näiden vuosien sisustusta. Tavoitteena on pikemminkin antaa vanhoille elementeille uusi elämä integroimalla ne taitavasti nykyiseen. Ja itse asiassa kaikki säännöt päättyvät siihen. Vintage-tyylin erityispiirteet ovat:

 • yhdistämällä vanhaa ja uutta,
 • alkuperäisen ulkonäön omaavien tuotteiden valitseminen,
 • värien tuominen sisustukseen,
 • mielenkiintoisen kuvion taustakuvien käyttö,
 • alkuperäisten sävellysten luominen.

Vintage seinät ja lattia

Vintage-lattia on yleensä puinen. Kalanluuparketti tai klassiset lankut, joissa on luonnollisia puuominaisuuksia (halkeamia ja näkyviä jyviä), ovat hyvä idea. Keinotekoisten materiaalien saavuttamista ei suositella. Lattialla tulisi olla värillinen kuvio. On hyvä laittaa tapetti vintage-seinille. Menneisyyden kuvioiden valinta on hyvin laaja. On syytä muistaa, että niiden ei tarvitse koristaa koko seinää. Ne voidaan myös sijoittaa vain yhteen niistä. Sitten loput tulee peittää okra-, oliivi-, herne- tai sinappimaalilla. Monet ihmiset valitsevat valkoisen, mikä ei ole virhe. Muista kuitenkin sisällyttää värikkäitä lisävarusteita sisustukseen.

Vintage huonekalut

Huonekalut on yksi vintage-tyylin tärkeimmistä elementeistä. Heidän ansiostaan ​​huone voi saada ainutlaatuisen luonteen. Vanhanaikaisia ​​kalusteita löytyy kirpputoreilta, antiikkikaupoista tai verkkohuutokaupoista. Jotkut heistä ovat erittäin hyvässä kunnossa, jotkut vaativat kunnostusta (jota monet ihmiset pitävät lisäetuna). Ei ole myöskään pulaa nykyaikaisista huonekaluista, jotka on erityisesti sisustettu vintage. Huonekalut, jotka löytyvät vintage-sisustuksesta, ovat:

 • seinäyksiköt,
 • yksinkertaiset puurakenteiset nojatuolit ja värillinen verhoilu,
 • sihteeri,
 • senkki,
 • matala sohvapöytä,
 • vanha lipasto mielenkiintoisilla jaloilla,
 • yksinkertainen puinen pöytä,
 • massiivinen vaatekaappi,
 • yksinkertainen sohva värillisellä tai kuviollisella verhoilulla.

On syytä korostaa, että vintage-huonekalut tulisi tehdä puusta ja ilman koristeita. Heidän etuosansa ovat yleensä sileät ja muoto on yksinkertainen. On kuitenkin hyväksyttävää käyttää värillisiä tarroja niiden uusimiseksi.

Vintage-koristeet sisätiloissa

Vintage-sisustukset ovat enimmäkseen vanhoja tai tyyliteltyjä esineitä. Siksi se ei voi jättää väliin:

 • valokuvakehykset,
 • menneisyyden julisteita,
 • värikkäät tyynyliinat,
 • puiset jalustat.

On hyvä laittaa vanha levysoitin, televisio tai puhelin lipastoon.

Kenelle on sisustettu vintage-tyyli?

Vintage-tyyli on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka pitävät sisätiloista, joilla on sielu ja haluavat alkuperäisen, ainutlaatuisen ja ajattoman sisustuksen. Se on hyvä valinta vanhojen huonekalujen ystäville ja antaa esineille toisen elämän. Sinun on muistettava, että siinä ei oikeastaan ​​ole kovia ja nopeita sääntöjä. Siksi asunnon vintage-tyyliä voivat käyttää ihmiset, jotka eivät pelkää vastakohtien yhdistämistä. On syytä lisätä, että sisustuksen vintage-tyyli sopii jokaiseen budjettiin. Et tarvitse suurta budjettia tuodaksesi sen elementit kotiisi. Monet kirpputoreilla tai online-huutokaupoissa saatavilla olevista huonekaluista ja esineistä ovat halpoja. Löydät ne myös ilmaiseksi (kysy isoäidiltäsi tai muilta perheenjäseniltä, ​​pitävätkö he vanhojen aikojen käyttämättömiä huonekaluja ullakolla).

Voidaanko vintage-tyyli yhdistää muihin järjestelyihin?

Tietysti vintage-tyyli voidaan yhdistää muihin järjestelyihin. Yksi sen pääominaisuuksista on vastakohtien rinnastaminen toisiinsa. Muista kuitenkin olla maltillinen tässä. Elementtien ylimäärä tai niiden välisen johdonmukaisuuden puute voi luoda groteskin vaikutuksen.... lisää

-40%
alkaen139 €232 €
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%
alkaen22 €37 €
-40%
-40%
alkaen139 €232 €
-40%
-40%
-40%