20% kaikesta! Käytä hyväksesi tarjousta 04-06-2023 mennessä. | Syötä koodi: JUNE20

Comic Blend

    "Tämä kokoelma on syntynyt rakkaudestani kuvitukseen ja epätavallisten aiheiden yhdistämiseen. Rakastan viivalla leikkimistä ja piirtämistä käsin. Kuvioita voi yhdistellä vapaasti, päästää mielikuvituksen valloilleen ja hullutella. Kokoelman yhdenmukaisuuden ansiosta mikä tahansa yhdistelmä näyttää hyvältä. Eläin- ja ihmisaiheet yhdistettyinä geometrisiin kuvioihin mahdollistavat tuttujen asioiden uuden tulkinnan. Kokoelman tarkoituksena on innoittaa yhdistämään itsenäisiä aiheita – toiveeni on, että ne henkivät vapautta ja optimismia." – Malina Mituniewicz


MUUTAKIN KUIN HALLOWEEN
SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

    Kokoelmassa käytetty piirrostyyli on jäljittelemätön, grafiikat on tehty käsin rakkaudesta kuvitustaiteeseen. Toistuvat kuviot, kuten rubiinit ja pääkallot, saavat meidät kyseenalaistamaan kyseisten aiheiden konventionaalisen tulkinnan. Ilmaisemme niillä omaa olemustamme, joka on toisinaan jopa hulluuden rajoilla.


KUVITUSTAITEEN VIEHÄTYS

Pyrimme tekemään Pixersin verkkosivusta käyttäjäystävällisen, mistä syystä käytämme evästeitä. Käymällä sivullamme hyväksyt Tietosuojakäytännössä mainitut ehdot. Voit määrittää itse ehdot evästeiden säilyttämiseen tai niihin pääsyyn selaimessasi.