20% kaikesta! Käytä hyväksesi tarjousta 04-06-2023 mennessä. | Syötä koodi: JUNE20

IHANTEELLINEN PAIKKA RENTOUTUA

MUKAVA NURKKA, JOSSA AIKA KULUU HITAAMPAA TAHTIA

Sisustat, jotka lämmittävät kuin pörröiset peitot ja levollisuus heijastuvat palavan kynttilän liekissä. Hienovaraisia kuvioita, lämpimiä värejä, kodikkaita koristeita. Sulje silmäsi ja tunne kuinka tämä hetki kuuluu vain sinulle.

Inspiroidu tästä

SISUSTUKSIA JOTKA KEHOTTAVAT TOIMINTAAN

Inspiraatio on oikukas vieras - se tulee ja menee miten haluaa. Se tarvitsee turvallisen satamas johon se voi ankkuroitua pidemmäksi aikaa. Luo sisätila jossa ajatuksesi saavat luvan hidastaa ja voivat muodostaa kekseliäitä ideoita.

DISCOVER THE SOOTHING POWER OF GREENERY

LUONNON SÄVYT - HARMONIASSA LUONNON KANSSA

Luonto hurmioi meidät sen kyvyllä kuvioida kivien ja puiden pintoja, ja värittää tuulahduksia. Luonnon Sävyt - kokoelma on olemukseltaan pastellin turkoosin, vaaleanpunaisen ja violetin sävyinen ja käsittelee mikrokosmoksen mahdotonta tutkimusta paljain silmin. Tämä on hämmästyttävä paletti täynnä luonnon itse kehittämiä loputtomia vivahteita.

MAKUUHUONE JOKA KEINUTTAA SINUT UNTEN MAILLE

Paikka, jossa heräät ain pisitynennä, ja nukahdat hymysuin voi olla olemassa. Uneksijoille, pitkään nukkujille, ja jope aamuvirkuille? Vaihda makuuhuoneesi sellaiseen tilaan, jossa voit nukahtaa autuaasti Morfeuksen syliin.

Makuuhuoneet

Pyrimme tekemään Pixersin verkkosivusta käyttäjäystävällisen, mistä syystä käytämme evästeitä. Käymällä sivullamme hyväksyt Tietosuojakäytännössä mainitut ehdot. Voit määrittää itse ehdot evästeiden säilyttämiseen tai niihin pääsyyn selaimessasi.