Rustiikki Taulut ja julisteet

Maalaismaiseen tyyliin on ominaista puu ja viittaus maalaistaloihin. Katso mitä lisävarusteita maalaismaiseen sisustukseen.

Kuinka järjestää huoneisto ja talo maalaismaiseen tyyliin?

Maalaistyylinen sisustus on ominaista ensisijaisesti yksinkertaisuudelle, luonnonmateriaalien käytölle ja lämpimille väreille. Lukuisat lisävarusteet voivat antaa vaikutelman, että huone on kaaoksessa. Sinun on kuitenkin muistettava, että tämä on vain harhaa - koko järjestely on harkittu huolellisesti. Katso, miten tuoda maalaismainen tyyli kotiisi tai huoneistoon.

Maalaismainen tyyli ilmestyi Yhdysvalloissa 1800-luvun alussa. Rahan puutteen vuoksi ihmiset tavoittelivat halpoja materiaaleja, joita oli runsaasti. Puhun ensisijaisesti puusta. Niitä käytettiin talojen ja huoneistojen viimeistelyyn sekä yksinkertaisten huonekalujen valmistukseen. Tuon ajan tunnetuin varuste on tuoli, joka on valmistettu vain yhdestä Thomas Leen lankusta (sen nimi "Adirondack" tulee vuoristoalueelta lähellä Kanadan rajaa, jossa se oli erittäin suosittu).

Mikä on maalaismainen tyyli?

Maalaismainen tyyli on tapa järjestää sisustus, joka tuo mieleen entiset mökit ja antaa sinun olla lähempänä luontoa. Sille on ominaista yksinkertaisuus, luonnollisuus, käytännöllisyys ja vaatimattomuus. Samaan aikaan tämän tyyliset huoneet ovat viihtyisiä ja lämpimiä. Maalaismaisen tyylin ominaispiirteet ovat:

 • luonnonmateriaalien (pääasiassa puu, kivi, kupari) käyttö,
 • muovien välttäminen,
 • kiiltävien ja kromattujen elementtien välttäminen,
 • maan väripaletin värien käyttö (ruskeat, beige, keltainen, vihreä, harmaa),
 • välttää erottuvia värejä,
 • välttää ilmeikkäitä värejä,
 • yksinkertaisen rakenteen käyttö,
 • vanhojen esineiden käyttö,
 • käsintehtyjen esineiden ja perinteisten käsitöiden käyttäminen.
 • Maalaismainen sisustus saattaa tuntua pimeältä, joten on tärkeää asentaa hyvä valaistus huoneen tärkeimpiin kohtiin (esim. Sohvan, pöydän yläpuolelle).

Seinät ja lattiat maalaismaisessa ympäristössä

Seinä- ja lattiamateriaaleiksi on parasta valita maalaismainen sisustus. Puu toimii hyvin. Edullisesti sellainen, jossa näkyy renkaita ja erityyppisiä halkeamia. Monet ihmiset päättävät myös yhdistää sen tiilen tai kiven kanssa. Ratkaisu, joka vaatii vähemmän taloudellisia ponnistuksia ja antaa yhtä mielenkiintoisen vaikutuksen, ovat seinämaalaukset tai tarrat, joissa on jäljennös edellä mainituista materiaaleista. Seinämaalaus on sallittu asentaa kukka-aiheisella tai kansanperinteeseen viittaavalla kuviolla. On kuitenkin muistettava, että tämän pitäisi olla vain korostus, joka korostaa koko järjestelyä, eikä sen painopiste. Tämä maalaismainen sisustus sopii mihin tahansa huoneeseen. Seinämaalaukset ovat niin kestäviä, että ne toimivat hyvin keittiössä ja kylpyhuoneessa. Ihmiset, jotka päättävät maalata seinät tai laittaa siihen taustakuvan, tulisi valita lämpimät värit. Sinun tulisi keskittyä pääasiassa maan väreihin (ruskeat, beige, harmaa, vihreä). Mikään ei kuitenkaan estä sinua käyttämästä myös valkoista. On suositeltavaa välttää ilmeikkäitä sävyjä.

Maalaistyyliset huonekalut

Maalaismaiset huonekalut ovat yksinkertaisia, karkeita ja puisia. On turhaa etsiä niistä koriste-elementtejä. Jos koristeita on, ne ovat hienovaraisia ​​eivätkä kiinnitä huomiota. Huonekalut ostetaan parhaiten kirpputoreilta. Tehtaan vanhentuneita vaatekaappeja ja lipastoja voidaan myös käyttää. Puiset penkit ja painavat pöydät ovat erittäin hyvä valinta maalaismaiseen sisustukseen. On myös syytä laittaa suuri vaatekaappi tai iso senkki. Järjestelyä täydentävät arkit, jotka voivat toimia yöpöydänä tai sohvapöytänä.

Maalaismainen lisäys

Maalaistyyliset lisäykset korostavat koko järjestelyä. Puu dominoi myös tässä. Sisätiloista ei voi puuttua: puurunkoiset peilit, puiset kynttilänjalat, puiset tarjottimet, puiset kattopalkit katon alla, joista lamput riippuvat. On syytä laittaa maalaismainen sisustus, joka on käsityötä. Korut maalaismainen sisustus sisältää myös:

 • pajukorit,
 • luonnonmateriaaleista valmistetut kodintekstiilit,
 • keramiikka,
 • kuvakudokset,
 • virkkauspyyhkeet,
 • brodeeratut tyynyt,
 • lämpimät peitot,
 • käsin kudotut matot,
 • kaakeliuuni tai takka,
 • emaloidut ruukut.

Sisätiloissa voi olla myös vanhoja laitteita - antiikkisilitysrauta tai kahvimylly. Siksi kannattaa käydä antiikkikaupoissa tai antiikkimarkkinoilla. Sieltä voit ostaa paljon maalaismaisia ​​koristeita, jotka maksavat vähän.

Maalaistyylinen makuuhuone

Maalaistyylisessä makuuhuoneessa tulisi olla kiinteät ja käytännölliset huonekalut. Suuri mänty- tai tammipuusta valmistettu sänky on erittäin hyvä valinta. Lisäksi tarvitset vain: yöpöydät (ne voivat olla arkkuja), lipasto, iso vaatekaappi ja peili puukehyksessä. Kaikkien tekstiilien tulisi olla hillittyjä värejä (maalaismaisilla verhoilla voi olla hienovarainen kuvio), ja lisävarusteiden määrän tulisi olla mahdollisimman pieni.

Moderni maalaismainen tyyli

Moderni maalaismainen tyyli on tulossa yhä suositummaksi. Nämä ovat järjestelyjä, joissa yhdistyvät nykyaikaiset elementit alkuperäiseen ulkonäköön luonnonmateriaaleihin, vanhoihin huonekaluihin ja vintage-koristeisiin. Tämän ansiosta sisätilat muuttuvat mielenkiintoisiksi ja ainutlaatuisiksi - niitä on vaikea luoda uudelleen toisessa talossa tai huoneistossa. Heillä sanotaan usein olevan sielu. Ennen modernin maalaismaisen tyylin soveltamista sinun on muistettava maltillisuus ja sopivat mittasuhteet. Riittää, että valitset vanhojen huonekalujen modernit lisävarusteet - ja päinvastoin. Koko järjestely on korostettava väreillä. Molemmille tyyleille ovat yhteisiä: valkoinen, musta, ruskea, beige, harmaan sävyt. Voit lisätä puuelementtejä, raakatiiliä tai koristeita niiden jäljitelmillä (esim. Valokuvatapetit). Moderni maalaismainen tyyli on tarkoitettu ensisijaisesti huoneistoihin ja pieniin huoneisiin. Sen ansiosta sisätilat eivät tunne hukkua ja näyttävät suuremmilta.

... lisää
-40%
-40%
-45%
-45%
-45%