Boho Taulut ja julisteet

Boho-tyylille on ominaista mukavuus ja suuri vapaus yhdistää lisävarusteita. Katso, kuinka sisustaa koti ja huoneisto boho-tyyliin.

Kuinka järjestää huoneisto boho-tyylillä?

Boho-tyyli kuvataan rennoksi, mukavaksi ja luonnolliseksi. Sille on ominaista nykyaikaisten muotojen yhdistäminen vanhojen elementtien kanssa. Se osoittaa myös selkeän inspiraation muista kulttuureista - joten lisävarusteiden itämaiset ja etniset kuviot. Tässä on joitain vinkkejä asunnon järjestämiseen boho-tyyliin.

Huoneiston boho-tyyli on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät halua noudattaa tiukkoja sääntöjä ja muotoja järjestelyissä. Sen avulla luotavissa sisätiloissa on sielu ja ainutlaatuinen ilmapiiri vallitsee niissä. Taiteilijat, matkailijat ja luonnon ystävät valitsevat sen innokkaasti. Sitä löytyy sellaisten ihmisten huoneistoista, jotka haluavat ilmaista itseään lisävarusteiden avulla tai haluavat luoda alkuperäisiä yhdistelmiä ja järjestelyjä. Mikä tärkeintä, se on tyyli jokaiselle budjetille - kirpputoreilta voi ostaa paljon huonekaluja ja lisävarusteita todella edulliseen hintaan.

Mikä luonnehtii boho-tyyliä?

Boho-tyylin alku havaittiin jo 1800-luvulla, mutta se tuli tunnetuksi laajasti vasta viime vuosisadan 70-luvulla. Se levisi taiteilijoiden keskuudessa, jotka elivät ja toimivat omien sääntöjensä mukaisesti ja massakulttuuria vastaan. Heidän huoneistoissaan oli paljon alkuperäisiä esineitä, maalauksia, vanhoja huonekaluja, kuviollisia kankaita ja matkamuistoja matkoista kaukaisiin maihin. Muovituotteita oli kuitenkin pulaa, jotka tulvivat markkinoita ja olivat ostettavissa melkein jokaisessa kaupassa. Boho-tyyli teki siitä erottuvan. Boho-tyylille on ominaista mukavuus, vapaus, luonnollisuus ja omaperäisyys. Tässä on tuskin mitään järjestelysääntöjä. On sallittua yhdistää erilaisia ​​muotoja ja lisävarusteita sekä modernisuus antiikkiin. Varoituksen on kuitenkin tehtävä se taitavasti ja vältettävä liioittelua, koska vaikutus voi olla groteski. Huoneiston boho-tyyliin ovat ominaisia:

  • lämpimät värit,
  • ilmeikkäät värit,
  • kansanmusiikin innoittamat kuviot ja kuviot,
  • modernit koristeet yhdistettynä antiikkiesineisiin,
  • vanhanaikaiset huonekalut,
  • käytettyjä esineitä,
  • yksinkertaisuus ja maltillisuus,
  • luonnonmateriaalit,
  • ei liioiteltua,
  • alkuperäiset ja ainutlaatuiset järjestelyt.

Boho-tyyliset seinät ja lattia

Boho-tyylisissä huoneistoissa lattiaan valitaan useimmiten paneelit tai luonnonpuu. Vaaleat sävyt ovat suositeltavia. Monet ihmiset haluavat myös maalata levyt valkoisiksi. On syytä muistaa, että boho-sisätilojen lattia on vain tausta koko järjestelylle. Hieman enemmän voi varata keittiössä tai kylpyhuoneessa boho-tyyliin. Siellä valitaan useimmiten laatat. Useimmat ihmiset valitsevat vaaleita sävyjä, jotka eivät ole häiritseviä. On kuitenkin syytä valita itämaisen tai etnisen kuvion laatat, jotka - etenkin kylpyhuoneessa - ovat itsessään koriste. Boho-tyylisten huoneistojen seinät tarjoavat enemmän järjestelyvaihtoehtoja. Useimmat ihmiset haluavat pitää ne kirkkaina tai lämpimin värein (hunaja, ruosteinen oranssi, tylsän vihreä, ruskea). Se on täydellinen pohja muille seinäkoristeille. Seinämaalaukset, taustakuvat tai tarrat, joissa on itämainen tai etninen motiivi, ovat erittäin suosittuja. Kasveja kuvaava grafiikka on myös saamassa suosiota. Valokuvatapetin sijaan yksi seinistä voidaan maalata voimakkailla väreillä. Boho-tyylisissä sisätiloissa on fuksia, oranssi, punainen, keltainen ja turkoosi. Ole kuitenkin varovainen, ettei sinulla ole liian paljon räikeitä värejä. Kannattaa jättää ne lisäosiin.

Boho-tyyliset kodin huonekalut

Boho-tyyliset huonekalut ovat erittäin tärkeä osa. Paras valinta on käytettyjä laitteita, joilla on historia ja sielu. Siksi pöydille, lipastoille, kirjahyllyille, työpöydälle tai pöydälle on parasta mennä kirpputoreille tai antiikkikauppaan. Usein pienestä rahasta voit ostaa mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia huonekaluja, jotka vaativat vain pienen kunnostuksen. Boho-tyylisiä huonekaluja on saatavana myös kaupoissa. Yhä useammat yritykset päättävät luoda pöydät ja lipastot, jotka on tyylitelty vanhaksi. Siksi kannattaa selata niiden luetteloita etsimään alkuperäisiä laitteita. Boho-tyylisissä sisätiloissa tulisi käyttää puuhuonekaluja. Niiden muodon tulisi olla yksinkertainen, mutta hienovaraiset koristeet ovat sallittuja. Monet ihmiset päättävät ostaa kuormalavoista valmistetun sängyn, sohvan tai pöydän. Tällaiset huonekalut voidaan valmistaa itsenäisesti tai erikoistilauksesta.

Kodin tarvikkeet boho-tyyliin

Boho-tyyliset lisävarusteet ovat mielenkiintoisin osa järjestelyä. Täällä sinulla on todella varaa paljon. Siksi on syytä yhdistää tuotteet, jotka eivät ehkä sovi yhteen ensi silmäyksellä. Tämän ansiosta sisustus saa ainutlaatuisen luonteen. Moderneilla koristeilla, matkamuistoilla tai käsitöillä, ei myöskään ole esteitä. Matkamuistoja ja tärkeitä esineitä tulisi asettaa lipastoihin tai lasilaatikoihin. Muusikot ja taiteilijat voivat laittaa työnsä työkalut luottavaisin mielin olohuoneeseen. Tämän ansiosta sisustus muuttuu henkilökohtaisemmaksi ja ilmaisee omistajansa persoonallisuuden. Kodintekstiileillä on tärkeä rooli boho-tyylisissä kodeissa. Sohvista, nojatuoleista ja sängystä ei voi puuttua huopia, tyynyjä ja värikkäitä päiväpeitteitä. Suosituimmat ovat etniset ja itämaiset kuviot. Matot kannattaa asettaa puulattioille - mieluiten käsin kudotut. Kaikkien boho-tyylisten kodintekstiilien on oltava valmistettu luonnonmateriaaleista (pellava, puuvilla). Mielenkiintoiset boho-tyyliset kodin tarvikkeet ovat myös erityyppisiä kuvia kehyksissä tai julisteissa. He voivat esittää abstrakteja kuvioita, mutta myös kukka- ja etnisiä aiheita. Sinun ei tarvitse ripustaa niitä seinälle. Ne voidaan sijoittaa lipastoihin ja jopa lattialle. Monet ihmiset päättävät myös tehdä unelmien tai makrameen sieppaajia. Boho-tyylisessä sisustuksessa on ruukkukasveja. Ne, joilla on suuret lehdet, valitaan pääasiassa.

... lisää
-40%
-40%
-40%
-40%
-40%