Puun kuvake 4 eri vuodenaikoina - ylhäältä katsottuna Räätälöity vinyylitapetti - Puut
*Toimittajan visualisointi
alkaen29 €
Vaihda kuvion tiheyttä:
Räätälöity vinyylitapetti Muuta materiaalia
 • Ekoystävällinen
 • 365 päivän palautusoikeus
 • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © Marina Gorskaya

#FO55684252

  Vinyylitapetti

  Vaikka vallitsevat sisustus– ja verhoilutyylit muuttuvatkin jatkuvasti, trendikkäät kuosit ja kuviot ovat yhä muodissa! Kuvioita hyödyntämällä tapetoinnilla saadaan aikaan henkilökohtainen ja trendejä mukaileva lopputulos. Valitse omat kuviot, koot, ja jopa mittakaavat, ja verhoile seinäsi ainutlaatuiseksi mielesi mukaan!

  Voit helposti asentaa meidän mattapintaisen, kestävän, ja ekonomisen valokuvatapetin itse. Täydellisesti jäljennetyt värit tuovat silmille ruokaa samalla kun kuitukangas antaa seinien hengittää. Valitse sinulle täydellinen kuosi ja koko, ja anna uuden energian tulvia kotiisi!

  Puhdistustapa:  kuiva pyyhe

  Suositeltu käyttö:  sileä ja tasainen seinä

  Lisävaihtoehtoja: laminaatti
  Haluatko valokuvatapetin joka hylkii kosteutta esimerkiksi pesuhuoneessa tai keittiössä? Lisää laminaatti suojataksesi materiaalin paremmin ja niin voit putsata sen myös kostealla pyyhkeellä.

  Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

   Tuemme työskenteleviä äitejä

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © Marina Gorskaya

  Materiaalinäyte: Räätälöity vinyylitapetti

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   
  Suosittelemme viimeisintä eko-ystävällistä HP lateksi tulostu teknologiaa, joka takaa hajuttoman ja 100% turvallisen tulosteen. Emme suosittele muuta teknologiaa.
  Käytä hakukonetta kotisivulla - laita avainsana, esimerkiksi New York, ja katso tulokset. Sieltä löydät valittuja ehdotuksia joista saatat kiinnostua, ja voit myös lajitella niitä teeman, nimen tai tyylin mukaan.
  Voit henkilökohtaistaa tilauksesi omaan makuusi. Voit muuttaa sen kokoa, rajoja ja kehyksiä, tai valita lisäefektin eri väreillä kuvion sivulla. Voit myös päättää mille materiaalille haluat kuvasi tulostettavan. Kun olet päättänyt koon, pisteistä tehty neliö näkyy kuvassa. Tämä on kuvan raja, eli mittasuhde jonka olet valinnut kuvalle. Lopputuloksena saat juuri tämän kuvan merkityn ja korostetun osan. Voit muuttaa sitä miten haluat. Valitsemasi asetukset säästyvät kun siirrät kuvan ostoskärryyn.
  Kyllä. Voit valita minkä tahansa sivulla näkyvistä materiaaleista. Muut materiaalit samalla kuviolla löydät kohdasta “Sama kuvio moneen tapaan”. Voit myös valita vaihtoehdon "Muuta materiaalia," jonka löydät "Muokkaa & Osta"-otsikon alta.
  Tottakai. Ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa: yhteydenotot@pixers.fi. Tiedoston pitäisi olla yksi seuraavista muodoista: .jpg tai .tiff tai seuraavista graafisten vektorien muodoista: pdf, .ai, .cdr, .eps. Oleta että 1,500 pixels (px) minimi vastaa noin 100 cm tulostetta, eli 1500x1500 px tulee olemaan noin 100x100 cm kokoinen tuloste. 3000x3000 px ft tiedosto tulee olemaan noin 200x200 cm tuloste, jne. Suositeltavaa olisi 300 dpi.

  Viimeisen koon tarkistuksen tekee graafinen suunnittelijamme
  Jokaisella kuviolla on merkitty enimmäiskoko - tietoa siitä löydät "leveys" ja "korkeus" kohdasta. Valitse mittasuhteet jotka mahtuvat maksimi kokoon, näin varmistat kuvan korkean laadun. Jos maksimikokoa ei ole merkitty, voit valita mitkä tahansa mitat ilman kuvion laadun vaarantamista.
  Tilauksen toimitus kestää enintään 9 arkipäivää. Toimitusaika luetaan alkavaksi ensimmäisestä maksun vastaanottamisen jälkeisestä arkipäivästä. Sinulle ilmoitetaan tilauksen etenemisestä sähköposti ositteeseen jonka annoit tilauskaavakkeessa.

  Tilauksen neljä etenemis vaihetta:
  1. Vastaanotettu (olemme hyväksyneet tilauksesi).
  2. Maksettu (olemme vastaanottaneet maksusi).
  3. Käsittelyssä (tilaus on painettavana).
  4. Tilaus lähetetty.
  Tilaus lähetetään turvallisessa kartonkiputkessa tai paketissa DPD:n kautta. Sinulle ilmoitetaan sähköpostilla paketin rahtikirjanumero samana päivänä kuin paketti on lähetetty.
  Valitettavasti, emme hyväksy tätä vaihtoehto koska jokainen tilaus valmistetaan yksilökohtaisesti. Voit valita monesta eri maksuvaihtoehdosta kun asetat tilauksen.
  Ei lähetetä. Räätälöityjen tapettien tapauksessa suuret pinnat on jaettu pienempiin yhtenäisiin kappaleisiin (arkkeihin). Jos haluat, että printti jaetaan toisiin, liitä tilaukseen kommentti tai kirjoita meille tähän osoitteeseen: yhteydenotot@pixers.fi.
  The maximum size of each design is provided in the design card. Enter the values within the maximum dimension scope – this is a guarantee of a high image quality. If no maximum values are provided, this means that your image may be printed in any size without loss in image quality. Wallpaper rolls are an exception – the standard length and width of the roll are 0,50 x 10 m.
  Pestävä seinämaalaus materiaali on kestävin. Se hylkii kosteutta ja tahroja koska sen pinta on laminoitu. Voit puhdistaa sen märällä pyyhkeellä.
  Kaikki seinämaalaukset ovat mattapintaisia.
  Seinämaalaukset on suunniteltu liimattavaksi seinään. Pinnan tulee olla tasainen, sileä, ja puhdistettu. Kipsiseiniin on parasta käyttää pohjamaalia ennen tapetti asennusta. Pixerstic- seinämaalaus on tästä poikkeus. Se on itsestään kiinnittyvä ja voit kiinnittää sen mihin vaan tasaiseen pintaan.
  Suurempien tapetit kanssa kannattaa tilata lisämateriaalia, esim. 2 cm molempiin päihin. Seinät eivät ole täydellisiä ja mittaus voi joskus olla epätäydellinen – joka useasti pätee etenkin suuriin pintoihin. On parempi tilata hieman lisämateriaalia jonka voit leikata pienemmäksi, kuin vahingossa tilata liian pieni tuloste.
  Voit saada alennusta jos liityt Pixersin sähköpostilistalle.

  Oft gesucht