Varis on kallo Seinätarra - Eläimet
  *Toimittajan visualisointi
  alkaen23,00 €
  Seinätarra Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

  Tekijä © Vecster

  #FO113885433

  Seinätarra

  Haluatko antaa sisätiloillesi uuden ilmeen? Hyödynnä tämä nopea ja helppo ratkaisu! Mielenkiintoinen muoto, valitsemasi väri, ja kiehtova teema – Valitse siirtokuvat huoneeseen kuin huoneeseen, mutta lastenhuoneeseen asennettuna huomaat heti kiinnitettyäsi niiden innostavan tunnelman. Mittatilaustyönä tehtynä sopiakseen täydellisesti seinääsi, siitä tulee täydellinen osa henkilökohtaista tilaasi.

  Kestävä, mattapintainen materiaali on kosteutta, repeilyä, ja rasvaa vastustava aine, jotta voit helposti asentaa sen huoneeseen kuin huoneeseen. Käytä epäsymmetrisillä ääriviivoilla leikattua siirtokuvaa kehittääksesi ainutlaatuisen seinän!

  Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

   Tuemme työskenteleviä äitejä

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © Vecster

  Materiaalinäyte: Seinätarra

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €150!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   

  Oft gesucht