Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersIän vahvistaminen

Vierailemasi verkkosivusto saattaa sisältää eroottista sisältöä.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias päästäksesi sivustolle.

-50%
Vintage kukka vesiväri saumaton malli valkoinen peonies Rullatapetti - Kasvit Ja Kukat
  7100142 €-50%/ rulla
  Rulla:
  0,5 x 10 m
  Vaihda kuvion tiheyttä:
  Valitse rullien määrä:
  Rullatapetti Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus

  Tekijä © depiano

  #FO112169506

  RULLATAPETTI

  Korkea laatu
  Täysin sileällä pinnalla varustettu rullatapetti fleece-alustalla on ihanteellinen tapa sisätilojesi koristeluun. Rullan standardileveys (0,5 m x 10 m), puolimatteinen materiaali ja eri kuvioiden rajoittamaton määrä muodostavat täydellisen yhdistelmän, joka mahdollistaa jokaisen tilan ainutlaatuisen henkilökohtaistamisen.

  Värien rikkaus
  Hämmästyttävä värisyvyys tuo tapetista esiin epätavallisia asioita. Innovatiivinen tekniikka, joka toistaa uskollisesti värien voimakkuuden, tekee kuvioista mahdollisimman todentuntuisia.

  Sopii ihanteellisesti
  Parannetun kestävyytensä ansiosta fleece-alustaiset tapetit eivät kutistu eivätkä veny helposti, minkä takia ne eivät kuivauksen jälkeen jätä paneelien väliin epämiellyttävän näköisiä aukkoja.

  Rajattomat mahdollisuudet henkilökohtaistamiseen
  Kuvioiden kopiointimahdollisuuden ansiosta voit määrittää vapaasti eri elementtien tiheyden siten, että kokonaisuus täydentää ihanteellisella tavalla sisätilaasi ja tuo ilmaisuvoimaa moderneihin tiloihin.

  Intuitiivinen asennus
  Tapetit on mahdollista laittaa paikalleen käyttämällä tilauksee sisältyvää kiinnitysliimaa, joka on levitettävä puhtaalle, sileälle ja kuivalle seinälle. Seuraavaksi on leikattava sopivanpituiset arkit rullasta ja kiinnittää ne ylhäältä aloittaen reunasta reunaan. Tällä tavoin kiinnitetty tapetti antaa sisätiloille modernin, ainutlaatuisen luonteen ja samalla kätkee seinäpinnan pienet epätäydellisyydet.

  Yksityiskohdat:
  Materiaali: puolimattenen tapetti fleece-alustalla
  Yhden rullan ulottuvuudet: 0,50 m x 10 m


  Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

   Tuemme työskenteleviä äitejä

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © depiano

  Materiaalinäyte: Rullatapetti

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   

  Oft gesucht