Pelihuone Julisteet

Pelaajan huoneen julisteet täydentävät loistavasti muita huonejärjestelyn elementtejä. Useimmissa tapauksissa käyttäjät valitsevat mieluummin julisteita, jotka viittaavat heidän suosikkipeleihinsä tai tyylilajiinsa. Valinta on kuitenkin paljon suurempi.

Kuinka kauan juliste kestää?

Uusimmalla painotekniikalla valmistetut julisteet takaavat paitsi grafiikan poikkeuksellisen laadukkaan, täydellisen värien ja kontrastien toistamisen myös korkean vastuksen. Ne on painettu paksulle 240 g / m paperille, mikä takaa niiden kestävyyden ja saa julisteet tarttumaan täydellisesti seinään ja sopivat tasaisesti kehyksiin tai kehyksiin. On myös syytä huomata, että hieman hohtava materiaali heijastaa valoa, jolloin värit näyttävät elävämmiltä ja värisevämmiltä, ​​mikä pelaamiseen liittyvän grafiikan tapauksessa on lisäetuna.

Millainen grafiikka minun pitäisi valita pelaajan huoneeseen?

Pelaajan huoneessa näkyvät julisteet voivat olla hyvin erilaisia. Voit valita seuraavista:

  • pelaamiseen suoraan liittyvät kuviot - grafiikat, jotka kuvaavat konsoleita, painikkeita, pelaajien hahmoja, jotkut niistä sisältävät iskulauseita, kuten "Game over" tai "Level up", monet niistä käyttävät myös peliin liittyviä kuvakkeita;
  • tiettyihin peleihin liittyvät julisteet - löydät postapokalyptisen tai futuristisen esityksen (joka sisältää elementtejä tällä hetkellä muodikkaista nimikkeistä, kuten "Cyberpunk 2077"), monet grafiikat viittaavat fantasiapeleihin sekä yhtä suosittuja pelihalleja tai autokilpailuja;
  • grafiikat, jotka kuvaavat tiettyihin pelilajeihin liittyviä maisemia - on olemassa sekä teollisia tai post-apokalyptisiä esityksiä että neutraaleja, esimerkiksi Super Mario -sarjasta.

Kuinka valita täydellinen julistekoko?

Tällä hetkellä et ole tuomittu valitsemaan tiettyä kokoa, voit säätää sitä itse. Henkilökohtaistamispalvelun ansiosta voit päättää, kuinka suuren taideteoksesi tulisi olla. Voit tilata julisteen, joka sopii parhaiten ideasi järjestämiseen ja samankokoiseen sisustukseen.

Juliste - kehystetty vai ei?

On vain sinun tehtäväsi päättää valita juliste kehyksellä tai ilman. Kaikki riippuu suurelta osin hyväksytystä järjestelystrategiasta. Molemmat ehdotukset ovat erittäin mielenkiintoisia. Jos valitset kehystetyn julisteen, voit valita monen tyyppisen sidonnan. Tilauksen yhteydessä voit valita seuraavista:

  • paksummat puukehykset (valkoinen, ruskea tai musta);
  • ohuemmat alumiinikehykset (hopea tai musta).

Jälkimmäinen kehystyyppi on erityisen suosittu pelaajien keskuudessa, joka toimii täydellisesti nykyaikaisen grafiikan kehyksenä, joka viittaa teolliseen ilmapiiriin tai suoraan pelaamiseen. Pelaajan huoneeseen on kuitenkin myös julisteita, jotka näyttävät hyvältä myös paksummissa kehyksissä. Sinun tilaamasi projektin lopullisen version visualisointi voi aina auttaa sinua tekemään lopullisen valinnan.

... lisää
-45%

TIESITKÖ TÄMÄN…

Tämä on oikeille pelaajille. Oletko yksi heistä? Näytä sitten intohimosi upealla pelijulisteella! Meillä on juuri sitä mitä etsit. Laita se kehykseen tai laita seinäsi juuri sellaisena kuin se on. Huone on sinun. Nyt on sinun vuorosi. Ilmaise tapasi pelata yhdellä, kahdella tai monella muulla julisteella. Sinun ei tarvitse pelata sääntöjen mukaan. Riko ne. Koristele salaisen miehen luolasi, Dark Knight -makuuhuoneesi tai pelikammiosi minkä tahansa rakastamasi pelin julisteilla. Olitpa harrastamassa urheilusimulaattoreita, retropelejä, strategiaa, ampujia tai roolipelejä, jokaisen pelin faneille on tarjolla jotain laajaa pelihuoneitaidevalikoimaamme. Oletko mukana League of Legends-, World of Warcraft-, Mass Effect-, Uncharted-, Fallout- tai Angry Birds -pelissä? Olemme saaneet sinut katettua. Pixers-pelihuonejulisteideoissa on kansitaide, konseptitaide, suosikki franchising-hahmomme hahmot ja paljon muuta. Kaikki pelikuvat, joita voit ajatella, ovat täällä. Mietimme, mitä löydät itsellesi. Pixers-pelihuonejulisteet ovat täydellinen viimeistely seinien sisustukseen. Osta yksi itsellesi ja toinen ystävällesi ja tasoita peliäsi.

-45%
-45%
alkaen20 €37 €
-45%
alkaen20 €37 €