Korkea yksityiskohta luuranko lehti vektori saumaton malli Itsestäänkiinnittyvä valokuvatapetti - Graafiset Resurssit
*Toimittajan visualisointi
alkaen49 €
Itsestäänkiinnittyvä valokuvatapetti Muuta materiaalia
 • Ekoystävällinen
 • 365 päivän palautusoikeus
 • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © olga_igorevna

#FO244390722

  Pixerstick

  Haluaisitko voiman murtaa muureja ja siirtää vuoria? Me voimme auttaa sinua tuomaan vuoriston kotiisi sekä suunnittelemaan seinän joka varmasti tyrmää kenet tahansa joka sen näkee! Ja voit saada kaiken tämän ilman ärsyttävää remonttia! Aktivoi mielikuvituksesi ja anna meidän toteuttaa rohkein sisustus unelmasi.

  Pixerstick Repeämistä ja taitoksia vastustavat itsestään kiinnittyvät mattapintaiset seinämaalaukset sallivat kotisi muuntautumisen unelmiesi sisätilaksi. Voit helposti kiinnittää ne itse, ja siirtää niitä paikasta paikkaan niin usein kuin ja milloin vain haluat – huomaat heti kuinka helppoa se on. Aloita muutos tänään ja elä elämääsi kuin haluat!

  Putsaus tapa:  kuiva pyyhe.

  Suositeltava käyttö:  tasaiselle pinnalle.

  Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

   Tuemme työskenteleviä äitejä

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © olga_igorevna

  Materiaalinäyte: Itsestäänkiinnittyvä valokuvatapetti

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   

  Oft gesucht