Auringonlaskuhevonen Akryylitaulu - Maisemat
*Toimittajan visualisointi
alkaen29 €
Akryylitaulu Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © Cristhian

#FO199368427

Akryylitaulu

Värien vuorovaikutus sekä kuvan moniulotteisuus äimistyttävät meitä aina. Anna itsesi ällistyä myös! Tutustu akryyli tulosteiden maailmaan ja löydä uusia mahdollisuuksia kotisi sisustamiseen.

Täydellisesti jäljennetyt värit ja epätavallinen syvyys efekti ovat akryylisen lasin ainutlaatuisia piirteitä. 5 mm paksu kestävä materiaali on naarmuja ja likaa vastustava. Naulaa kuvasi minne haluat ja nauti poikkeuksellisesta laadusta joka kuvassa!

Lisävaihtoehtoja: alustus pakkaus
Lisää asennustarvike pakkaus ripustaaksesi kuvia seinälle. Tyylikkäät alumiini reunukset ovat ideaalinen vaihtoehto


Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © Cristhian

Materiaalinäyte: Akryylitaulu

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht