Pilviä kuvio. saumaton kuvio hymyillen unenpilvet ja sydämet lapsille vapaapäivät. söpö vauva suihku vektori tausta. lapsi piirustus tyyliin sateinen pilvet rakastunut vektori kuva. Vinyyli Valokuvatapetti - Graafiset Resurssit
alkaen19 €
Vinyyli Valokuvatapetti Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus

Tekijä © in_dies_magis

#FO100476434

Vinyyli Valokuvatapetti

Tarvitsetko nopean sisätila muutoksen? Mikään ei ole helpompaa! Aseta mikä vain idea seinällesi, ja luo kotiisi ainutlaatuinen tunnelma. Katso kuinka nopeasti saat muutettua asuntosi unelmakodiksesi.

Voit helposti asentaa meidän mattapintaisen, kestävän, ja ekonomisen seinämaalauksen itse. Täydellisesti jäljennetyt värit tuovat silmille ruokaa samalla kun kuitukangas antaa seinien hengittää. Valitse sinulle täydellinen kuosi ja koko, ja anna uuden energian tulvia kotiisi!

Puhdistustapa:  kuiva pyyhe

Suositeltu käyttö:  sileä ja tasainen seinä

Yhden arkin maksimi leveys:  100 cm. Jos mittakaava on suurempi kuin arkin maksimileveys, tuloste koostetaan monista samankokoisista arkeista

Suositeltu liima-aine:  Metylan Direct

Lisävaihtoehtoja: laminaatti
Haluatko seinämaalauksen joka hylkii kosteutta esimerkiksi pesuhuoneessa tai keittiössä? Lisää laminaatti suojataksesi materiaalin paremmin ja niin voit putsata sen myös kostealla pyyhkeellä.

Asentamisohjeet

Ostostiedot

Tekijä: © in_dies_magis

Materiaali: Vinyyli Valokuvatapetti

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Services provided by
Green Capital Ltd

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Haluamme, että olet positiivisesti yllättynyt ja tyytyväinen Pixersin palveluihin. Siksi annamme sinulle 365 päivän palautusoikeuden, jos jostain syystä et ole täysin tyytyväinen ostokseesi.

Voit valita vakiotoimituksen ja tilauksesi saapuu muutaman päivän sisällä, tai Express pikatoimituksen ja saada sen vielä nopeammin.

Toimitustavat

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 
Suosittelemme viimeisintä eko-ystävällistä HP lateksi tulostu teknologiaa, joka takaa hajuttoman ja 100% turvallisen tulosteen. Emme suosittele muuta teknologiaa.
Käytä hakukonetta kotisivulla - laita avainsana, esimerkiksi New York, ja katso tulokset. Sieltä löydät valittuja ehdotuksia joista saatat kiinnostua, ja voit myös lajitella niitä teeman, nimen tai tyylin mukaan.
Voit henkilökohtaistaa tilauksesi omaan makuusi. Voit muuttaa sen kokoa, rajoja ja kehyksiä, tai valita lisäefektin eri väreillä kuvion sivulla. Voit myös päättää mille materiaalille haluat kuvasi tulostettavan. Kun olet päättänyt koon, pisteistä tehty neliö näkyy kuvassa. Tämä on kuvan raja, eli mittasuhde jonka olet valinnut kuvalle. Tulostamme tämän merkityn alueen kuvasta. Voit muuttaa sitä miten haluat. Valitsemasi asetukset säästyvät kun siirrät kuvan ostoskärryyn.
Kyllä. Jokainen kuvio voidaan tulostaa mille vaan kuvion sivulla näkyvistä materiaaleista. Muut materiaalit samalla kuviolla löydät kohdasta “Sama kuvio moneen tapaan”.
Tottakai. Ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa: yhteydenotot@pixers.fi. Tiedoston pitäisi olla yksi seuraavista muodoista: .jpg tai .tiff tai seuraavista graafisten vektorien muodoista: pdf, .ai, .cdr, .eps. Oleta että 1,500 pixels (px) minimi vastaa noin 100 cm tulostetta, eli 1500x1500 px tulee olemaan noin 100x100 cm kokoinen tuloste. 3000x3000 px ft tiedosto tulee olemaan noin 200x200 cm tuloste, jne. Suositeltavaa olisi 300 dpi.

Viimeisen koon tarkistuksen tekee graafinen suunnittelijamme
Jokaisella kuviolla on merkitty maksimi tulostuskoko - tietoa siitä löydät "leveys" ja "korkeus" kohdasta. Valitse mittasuhteet jotka mahtuvat maksimi kokoon, näin varmistat kuvan korkean laadun. Jos maksimikokoa ei ole merkitty, kuvan voi tulostaa millä vain mittakaavalla, ilman sen laadun vaarantamista.
Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitus vaihtoehdoista ja lasketaan päivästä sen jälkeen, jolloin maksu on käsitelty ja vastaanotettu pankkiimme. Sinulle ilmoitetaan tilauksen etenemisestä sähköposti ositteeseen jonka annoit tilauskaavakkeessa.

Tilauksen neljä etenemis vaihetta:
1. Vastaanotettu (olemme hyväksyneet tilauksesi).
2. Maksettu (olemme vastaanottaneet maksusi).
3. Käsittelyssä (tilaus on tulostuksessa).
4. Tilaus lähetetty.
Tulosteet lähetetään taatussa kartonki putkessa tai paketissa DHL:n kautta. Sinulle ilmoitetaan sähköpostilla paketin rahtikirjanumero samana päivänä kuin paketti on lähetetty.
Valitettavasti, emme hyväksy tätä vaihtoehto koska jokainen tilaus valmistetaan yksilökohtaisesti. Voit valita monesta eri maksuvaihtoehdosta kun asetat tilauksen.
Ei. Suurikokoiset tulosteet toimitetaan pienissä erissä (erillisinä arkkeina). Jos haluat tulosteen toimitettavan eri taalla, lisää tilaukseesi kommentti tai kirjoita meille osoitteella: yhteydenotot@pixers.fi.
Maksimi tulostuskoko luetellaan jokaisen kuvion muokkaus kortilla. Valitse mittasuhteet jotka mahtuvat maksimi kokoon, näin varmistat kuvan korkean laadun. Jos maksimikokoa ei ole merkitty, kuvan voi tulostaa millä vain mittakaavalla, ilman sen laadun vaarantamista.
Pestävä seinämaalaus materiaali on kestävin. Se hylkii kosteutta ja tahroja koska sen pinta on laminoitu. Voit puhdistaa sen märällä pyyhkeellä.
Kaikki valokuvatapetit ovat mattapintaisia.
Valokuvatapetit on suunniteltu liimattavaksi seinään. Pinnan tulee olla tasainen, sileä, ja puhdistettu. Kipsiseiniin on parasta käyttää pohjamaalia ennen valokuvatapetti asennusta. Pixerstic- seinämaalaus on tästä poikkeus. Se on itsestään kiinnittyvä ja voit kiinnittää sen mihin vaan tasaiseen pintaan.
Suosittelemme Henkel’s Metylan Direct liima-ainetta Vinyylisille ja Pestäville Seinämaalauksille. Pixerstick-seinämaalaus on taas itsestään kiinnittyvä.
Suurempien valokuvatapetit kanssa kannattaa tilata lisämateriaalia, esim. 2 cm molempiin päihin. Seinät eivät ole täydellisiä ja mittaus voi joskus olla epätäydellinen – joka useasti pätee etenkin suuriin pintoihin. On parempi tilata hieman lisämateriaalia jonka voit leikata pienemmäksi, kuin vahingossa tilata liian pieni tuloste.
Katso valokuvatapetit asennusohjeet.
Voit saada alennusta jos liityt Pixersin sähköpostilistalle.