Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersIän vahvistaminen

Vierailemasi verkkosivusto saattaa sisältää eroottista sisältöä.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias päästäksesi sivustolle.

-40%
Un encantador Unicornio y Flores Tarrapaketti - TARRAPAKETIT
  alkaen180030 €-40%
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus

  Tekijä © Kamila Banaszek

  #PI1000044
   Tarrapaketti

   Tarrapaketit

   Yksityiskohdat luovat kokonaisuuden
   Tarrapaketit ovat nykyaikainen ratkaisu, joka tekee jokaisesta asuntosi koristellusta yksityiskohdasta osan ihanteellisesti henkilökohtaistettua sisustusta. Paketit sisältävät valittuja, temaattisesti toisiinsa liittyviä kuvioita, jotka luovat yhdessä ihmeellisen vaikutelman.

   Kestävä materiaali
   Seinätarrat on valmistettu kestävästä, rypistymistä vastustavasta ja itseliimautuvasta materiaalista. Jokainen osa leikataan ääriviivaa pitkin (jättäen enintään 5 mm:n valkoisen marginaalin), mikä tekee tarroista universaaleja ja helppoja sovittaa ympäristöönsä.

   Lapsellisen helppo asennus
   Koristeiden kiinnittäminen paikallaan voi olla luovaa leikkiä, johon ottavat mielellään osaa myös perheen pienimmät. Tarrat täytyy vain irroittaa pohjapaperista ja liimata sitten sileälle ja puhtaalle pinnalle. Henkilökohtaistamisen koko taika on siinä, että sen pystyy tekemään kuka tahansa – ja nyt se on mahdollista!

   Jokaiselle
   Löydät suositeltujen kuviopakettien joukosta varmasti jotain itsellesi: kokoelmamme sisältää niin rohkeita kuin hillitympiä grafiikkoja. Hae inspiraatiota huolella valituista motiiveista ja virkistä kotisi ulkonäköä vain muutaman minuutin kuluessa.

   Yksityiskohdat:
   Materiaali: itseliimautuva, mattafolio, jokainen paketissa oleva tarra leikataan ääriviivaa pitkin säilyttäen valkoisen (läpinäkymättömän), enintään 5 mm:n pituisen marginaalin.


   Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


   • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

   Yksityiskohdat

   Tekijä: © Kamila Banaszek

   Materiaalinäyte: Tarrapaketti

   Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

   Näin erotumme muista

   Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

   Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

   Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

   Mukauttamisen toimittaminen

   Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

   Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

   Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

   Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

    

   Oft gesucht