Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersIän vahvistaminen

Vierailemasi verkkosivusto saattaa sisältää eroottista sisältöä.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias päästäksesi sivustolle.

-40%
Söpö nallekarhu saumatonta taustaa tähtiä ja aakkosellisia kuutioita, design vauva poika ja lapset Rullatapetti - Eläimet
    8500142 €-40%/ rulla
    Rulla:
    0,5 x 10 m
    Vaihda kuvion tiheyttä:
    Valitse rullien määrä:
    Rullatapetti Muuta materiaalia
    • Ekoystävällinen
    • 365 päivän palautusoikeus
    • Ilmainen toimitus

    Tekijä © Sergio Hayashi

    #FO168374279

    RULLATAPETTI

    Korkea laatu
    Täysin sileällä pinnalla varustettu rullatapetti fleece-alustalla on ihanteellinen tapa sisätilojesi koristeluun. Rullan standardileveys (0,5 m x 10 m), puolimatteinen materiaali ja eri kuvioiden rajoittamaton määrä muodostavat täydellisen yhdistelmän, joka mahdollistaa jokaisen tilan ainutlaatuisen henkilökohtaistamisen.

    Värien rikkaus
    Hämmästyttävä värisyvyys tuo tapetista esiin epätavallisia asioita. Innovatiivinen tekniikka, joka toistaa uskollisesti värien voimakkuuden, tekee kuvioista mahdollisimman todentuntuisia.

    Sopii ihanteellisesti
    Parannetun kestävyytensä ansiosta fleece-alustaiset tapetit eivät kutistu eivätkä veny helposti, minkä takia ne eivät kuivauksen jälkeen jätä paneelien väliin epämiellyttävän näköisiä aukkoja.

    Rajattomat mahdollisuudet henkilökohtaistamiseen
    Kuvioiden kopiointimahdollisuuden ansiosta voit määrittää vapaasti eri elementtien tiheyden siten, että kokonaisuus täydentää ihanteellisella tavalla sisätilaasi ja tuo ilmaisuvoimaa moderneihin tiloihin.

    Intuitiivinen asennus
    Tapetit on mahdollista laittaa paikalleen käyttämällä tilauksee sisältyvää kiinnitysliimaa, joka on levitettävä puhtaalle, sileälle ja kuivalle seinälle. Seuraavaksi on leikattava sopivanpituiset arkit rullasta ja kiinnittää ne ylhäältä aloittaen reunasta reunaan. Tällä tavoin kiinnitetty tapetti antaa sisätiloille modernin, ainutlaatuisen luonteen ja samalla kätkee seinäpinnan pienet epätäydellisyydet.

    Yksityiskohdat:
    Materiaali: puolimattenen tapetti fleece-alustalla
    Yhden rullan ulottuvuudet: 0,50 m x 10 m


    Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


    • Tuemme työskenteleviä äitejä

      Tuemme työskenteleviä äitejä

    Yksityiskohdat

    Tekijä: © Sergio Hayashi

    Materiaalinäyte: Rullatapetti

    Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

    Näin erotumme muista

    Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

    Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

    Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

    Mukauttamisen toimittaminen

    Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

    Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

    Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

    Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

     

    Oft gesucht