Vesiväri valas, käsinmaalattu kuva eristetty valkoisella pohjalla PVC-muovituloste - Eläimet
*Toimittajan visualisointi
alkaen19 €
PVC-muovituloste Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © shat88

#FO114238152

PVC-muovituloste

Suunnitteletko sisätilan uusimista? Meillä on täydellinen vaihtoehto sinulle! Täytä tilasi kuvilla jotka saavat sinut aina hyvälle tuulelle.

Kevyt mutta kestävä materiaali tuottaa monia mahdollisuuksia asennukseen – se toimii hyvin paikasta riippumatta. PVC-muovi tulosteen voi ripustaa, kiinnittää, tai asettaa minne vain sen haluat. Kestävä ja sileä pinta tekee tahrojen poistamisesta helppoa. Valitse kuvio ja täytä tila joka sitä kaipaa, mahtavalla muodonmuutoksella!

Lisävaihtoehdot:

laminaatti - haluatko suojata alumiinikuvasi kostealta esimerkiksi pesuhuoneessa tai keittiössä? Lisää laminaattipinta joka suojaa materiaalin ja niin voit myös pyyhkiä sen kostealla pyyhkeellä.

alustus pakkaus - lisää asennustarvike pakkaus ripustaaksesi kuvia seinälle. Tyylikkäät alumiini reunukset ovat ideaalinen vaihtoehto


Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © shat88

Materiaalinäyte: PVC-muovituloste

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht