Zig zag chevron kuvio tausta vintage vektori kuva Pöytä - ja työpöytä pinnoitus - Juhlinta
*Toimittajan visualisointi
15 €
Mitat (leveys x pituus):
50 x 50 CM
Muut koot
Pöytä - ja työpöytä pinnoitus Muuta materiaalia
 • Ekoystävällinen
 • 365 päivän palautusoikeus
 • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © thecorner

#FO46486669

  Pöytä - Ja Työpöytä Pinnoitus

  Aikojen alusta saakka, pöydät ovat yhdistäneet perheitä ja ystäviä, ja sen mukana tuoneet ajankulun jälkiä mukanaan. Läiskyttynyt keitto, punajuuritahroja, ja pöytälevy joka pitäisi vaihtaa? Enää ei tarvitse itkeä kaatuneen maidon takia! Hyödynnä omaperäistä ja fiksua vaihtoehtoa suojamaan sekä vakamaan pöytääsi, ja vastapalkaksi saat tilaa perheaterioille, sekä iltapäivän kahvivieraille ja askarteluille. Kiinnitä pöytälaminaatti ja vaihda se niin usein kuin tahdot!

  Kestävä, kosteutta ja tahroja vastustava, mattapintainen materiaali, sopii hyvin vieraanvaraisten kotien pöytiin, mutta tuovat myös väriä tylsiin kirjoituspöytiin. Voit kiinnittää sen itse ja puhdistaa kostealla pyyhkeellä. Kutsu piristäviä värejä kylään ja kyllästä vanha työpöytäsi uudella elämällä.

  Putsaus tapa: kostea pyyhe

  Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

   Tuemme työskenteleviä äitejä

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © thecorner

  Materiaalinäyte: Pöytä - ja työpöytä pinnoitus

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   

  Oft gesucht