Tyylitelty saumaton malli, joka on tehty mustasta viivasta kaarella suoralla viivalla Pöytä - ja työpöytä pinnoitus - Graafiset Resurssit
*Toimittajan visualisointi
15 €
Mitat (leveys x pituus):
40 x 20 CM
Muut koot
Pöytä - ja työpöytä pinnoitus Muuta materiaalia
 • Ekoystävällinen
 • 365 päivän palautusoikeus
 • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © ravennka

#FO177756897

  Pöytä - Ja Työpöytä Pinnoitus

  Aikojen alusta saakka, pöydät ovat yhdistäneet perheitä ja ystäviä, ja sen mukana tuoneet ajankulun jälkiä mukanaan. Läiskyttynyt keitto, punajuuritahroja, ja pöytälevy joka pitäisi vaihtaa? Enää ei tarvitse itkeä kaatuneen maidon takia! Hyödynnä omaperäistä ja fiksua vaihtoehtoa suojamaan sekä vakamaan pöytääsi, ja vastapalkaksi saat tilaa perheaterioille, sekä iltapäivän kahvivieraille ja askarteluille. Kiinnitä pöytälaminaatti ja vaihda se niin usein kuin tahdot!

  Kestävä, kosteutta ja tahroja vastustava, mattapintainen materiaali, sopii hyvin vieraanvaraisten kotien pöytiin, mutta tuovat myös väriä tylsiin kirjoituspöytiin. Voit kiinnittää sen itse ja puhdistaa kostealla pyyhkeellä. Kutsu piristäviä värejä kylään ja kyllästä vanha työpöytäsi uudella elämällä.

  Putsaus tapa: kostea pyyhe

  Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

   Tuemme työskenteleviä äitejä

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © ravennka

  Materiaalinäyte: Pöytä - ja työpöytä pinnoitus

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   
  Suosittelemme viimeisintä eko-ystävällistä HP lateksi tulostu teknologiaa, joka takaa hajuttoman ja 100% turvallisen tulosteen. Emme suosittele muuta teknologiaa.
  Käytä hakukonetta kotisivulla - laita avainsana, esimerkiksi New York, ja katso tulokset. Sieltä löydät valittuja ehdotuksia joista saatat kiinnostua, ja voit myös lajitella niitä teeman, nimen tai tyylin mukaan.
  Voit henkilökohtaistaa tilauksesi omaan makuusi. Voit muuttaa sen kokoa, rajoja ja kehyksiä, tai valita lisäefektin eri väreillä kuvion sivulla. Voit myös päättää mille materiaalille haluat kuvasi tulostettavan. Kun olet päättänyt koon, pisteistä tehty neliö näkyy kuvassa. Tämä on kuvan raja, eli mittasuhde jonka olet valinnut kuvalle. Lopputuloksena saat juuri tämän kuvan merkityn ja korostetun osan. Voit muuttaa sitä miten haluat. Valitsemasi asetukset säästyvät kun siirrät kuvan ostoskärryyn.
  Kyllä. Voit valita minkä tahansa sivulla näkyvistä materiaaleista. Muut materiaalit samalla kuviolla löydät kohdasta “Sama kuvio moneen tapaan”. Voit myös valita vaihtoehdon "Muuta materiaalia," jonka löydät "Muokkaa & Osta"-otsikon alta.
  Tottakai. Ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa: yhteydenotot@pixers.fi. Tiedoston pitäisi olla yksi seuraavista muodoista: .jpg tai .tiff tai seuraavista graafisten vektorien muodoista: pdf, .ai, .cdr, .eps. Oleta että 1,500 pixels (px) minimi vastaa noin 100 cm tulostetta, eli 1500x1500 px tulee olemaan noin 100x100 cm kokoinen tuloste. 3000x3000 px ft tiedosto tulee olemaan noin 200x200 cm tuloste, jne. Suositeltavaa olisi 300 dpi.

  Viimeisen koon tarkistuksen tekee graafinen suunnittelijamme
  Jokaisella kuviolla on merkitty enimmäiskoko - tietoa siitä löydät "leveys" ja "korkeus" kohdasta. Valitse mittasuhteet jotka mahtuvat maksimi kokoon, näin varmistat kuvan korkean laadun. Jos maksimikokoa ei ole merkitty, voit valita mitkä tahansa mitat ilman kuvion laadun vaarantamista.
  Tilauksen toimitus kestää enintään 9 arkipäivää. Toimitusaika luetaan alkavaksi ensimmäisestä maksun vastaanottamisen jälkeisestä arkipäivästä. Sinulle ilmoitetaan tilauksen etenemisestä sähköposti ositteeseen jonka annoit tilauskaavakkeessa.

  Tilauksen neljä etenemis vaihetta:
  1. Vastaanotettu (olemme hyväksyneet tilauksesi).
  2. Maksettu (olemme vastaanottaneet maksusi).
  3. Käsittelyssä (tilaus on painettavana).
  4. Tilaus lähetetty.
  Tilaus lähetetään turvallisessa kartonkiputkessa tai paketissa DPD:n kautta. Sinulle ilmoitetaan sähköpostilla paketin rahtikirjanumero samana päivänä kuin paketti on lähetetty.
  Valitettavasti, emme hyväksy tätä vaihtoehto koska jokainen tilaus valmistetaan yksilökohtaisesti. Voit valita monesta eri maksuvaihtoehdosta kun asetat tilauksen.
  Ei. Suurikokoiset tulosteet on jaettu pienempiin, samankokoisiin osiin (erillisiin arkkeihin). Jokaisen arkin maksimileveys karrotaa aina tulosteen sunnittelu sivulla. Jos haluat, että ne jaetaan eri tavalla, lisää tilaukseesi kommentti tai kirjoita meille osoitteella: yhteydenotot@pixers.fi.
  Maksimi tulostuskoko luetellaan jokaisen kuvion muokkaus kortilla. Valitse mittasuhteet jotka mahtuvat maksimi kokoon, näin varmistat kuvan korkean laadun. Jos maksimikokoa ei ole merkitty, kuvan voi tulostaa millä vain mittakaavalla, ilman sen laadun vaarantamista. Jos maksimikokoa ei ole annettu, voit tilata kuvion minkä kokoisena tahansa.
  Ne ovat seinätarroja – niillä ei ole taustakuvaa (kuin seinätatuointi). Kuvalla täytyy olla tilatessa valkoinen tausta jotta voimme leikata sen helposti.
  Tällaiset foliot on tarkoitettu ikkuna- ja lasitarroille. Väreistä tulee semi läpinäkyviä ja valkoinen on kokonaan läpinäkyvä.
  Pixerstick-tarranvoit kinnittää mille vaan tasaiselle pinnalle, kuin taas muut tarrat kiinnitetään nimiensä mukaan (esim jääkaappi- tai vaatekaappi tarrat).
  Voit saada alennusta jos liityt Pixersin sähköpostilistalle.

  Oft gesucht