Saumaton kuvio, jossa on modernit kukka- ja abstraktit elementit tuoreissa pastelliväreissä. Pesunkestävä valokuvatapetti - Harrastukset Ja Vapaa-Aika
*Toimittajan visualisointi
alkaen39 €
Pesunkestävä valokuvatapetti Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © bosotochka

#FO253373740

Pesunkestävä Valokuvatapetti

Kuinka nopeasti haluat muuntaa sisätilasi? Heti? Vaikuttava sisätilan muodonmuutos on sitäkin nopeampi. Vapauta mielikuvituksesi ja näe millaista on asua paikassa jonka suunnittelit sydämelläsi!

Valitse valokuvatapetti jonka voit helposti asentaa itse ja jonka voi puhdistaa jos se on likaantunut – näin käy usein esimerkiksi käytävillä, keittiössä ja lastenhuoneissa. Kostean kestävä, vahva, samettipintainen materiaali antaa mahdollisuuden muuttaa jopa vaikeimpienkin sisätilojen ulkonäköä. Neutraalit värit täyttävät huoneesi uudella voimalla, ja kuitukangas antaa seiniesi hengittää. Valitse täydellinen kuosi ja koko valokuvatapettiisi, ja elä elämääsi niin kuin haluat!

Puhdistustapa: kostea pyyhe

Suositeltu käyttö:  sileille ja tasaisille pinnoille, erityisesti kosteissa paikoissa (keittiöissä ja pesuhuoneissa), ja muille pinnoille jotka ovat kosketukselle alttiita (lastenhuoneet ja käytävät)

Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © bosotochka

Materiaalinäyte: Pesunkestävä valokuvatapetti

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht

Näytä lisää