Vektori damastin saumaton kuvio tausta. klassinen ylellisyyttä vanhanaikainen damask-ornamentti, kuninkaallinen viktoriaaninen saumaton rakenne taustakuville, tekstiili, kääre. hieno kukka barokki malli Ovitarra - Graafiset Resurssit
*Toimittajan visualisointi
47 €
Mitat (leveys x pituus):
80 x 200 CM
Muut koot
 • Ekoystävällinen
 • 365 päivän palautusoikeus
 • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © garrykillian

#FO144391581

  Ovitarra

  Ovesta kulkeminen on meidän pieni, jokapäiväinen siirtymäriitti. Ja riittejä pitää kunnioittaa. Muuta ovesi oikeaksi kodinkoristeeksi. Meillä on tuhansia ideoita kuinka voit toteuttaa tämän!

  Kestävä, mattapintainen ovitarra on ihanteellinen ratkaisu ja suojaa oveasi samanaikaisesti kuin piilottaa epätäydellisyydet. Voit helposti kiinnittää sen itse, putsata sen kostealla pyyhkeellä, ja vaihtaa sen sillion kun uusi inspiraatio iskee. Kokeile, ja huomaat kuinka uusi sisätila aukenee edessäsi!

  Putsaus tapa: kostea pyyhe

  Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

   Tuemme työskenteleviä äitejä

  pi

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © garrykillian

  Materiaalinäyte: Ovitarra

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   

  Oft gesucht