Abstrakti skandinaavinen koostumus musta, valkoinen ja pastellipussi. Kolmiosainen - Graafiset Resurssit
*Toimittajan visualisointi
109 €
Mitat (leveys x pituus):
180 x 60 CM
Muut koot
Kolmiosainen Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © ksenia_lokko

#FO107972507

Moniosainen Valokuva - Kolmiosainen

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kolmiosainen on voimakas ilmaisun muoto. Tämänlainen yhdistelmä voi auttaa sinua muuntamaan sisätilan ja saamaan aikaan ainutlaatuisen vaikutuksen sisutukseesi.

Värin ja koostumuksen syvyys kankaalle painetetussa kuvassa tuottavat täydellisesti minkä tahansa taiteellisen kuvitelman. Korkealaatuinen kangas venytetään puukehyksen päälle ja sen ansiosta kuviolliset reunat tekevät kankaasta valmiin ripustettavaksi, ilman muiden kehysten lisäämistä. Se on sinusta kiinni!

Kolmiosainen koostuu kolmesta osasta. Noudattaen Kolmiosainen-kaavaa, peräkkäin olevat kuvat eivät kuitenkaan ole toistensa jatkeita.


Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © ksenia_lokko

Materiaalinäyte: Kolmiosainen

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht