Trendien kanssa leikkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

    Henkilökohtaistaminen tarkoittaa loputtomia mahdollisuuksia! Tutustu uusimpiin trendeihin ja tulkitse ne omassa sisustuksessasi mestarillisella tavalla – nopeasti ja ilman tarvetta remonttiin!

Miellyttävä symmetria

Syksyinen minimalismi

Anlamlı karışım

Muotoja ja värejä - koti kunnossa!

    "Geometriset muodot lempiväreissäsi elävöittävät kotiasi ja saavat sen näyttämään raikkaalta ja nykyaikaiselta. Olohuoneeseen ja keittiöön sopivat ihanteellisesti kirkkaat värit ja makuuhuoneeseen lämpimät, pastelliset sävyt. Jos et pelkää kokeilua, voit yhdistää erilaisia kuvioita ja kontrastoivia värejä - lopputuloksesta tulee lumoava!" Agata, Pixers

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Mosaiikkilaatat - värien kaleidoskooppi

    Koko maailma on hullaantunut niihin! Raikkaita, keveitä ja muodikkaita – sellaisia ovat uudenlaiset mosaiikkilaatat. Konfettia muistuttavat, eriväriset kuviot muuttavat sisustuksesi kokonaan ja antavat sille ainutlaatuisen ja muodinmukaisen luonteen. Hyväksy muutos ja pue seinäsi värien kaleidoskooppiin!


Hienovarainen muutos

Elä sopusoinnussa luonnon kanssa!

    Luo ainutlaatuinen, kasvitäyteinen sisustus ja ammenna myönteistä energiaa suoraan puutarhasta tulevista muodoista ja väreistä!


Kukoistavaa eleganssia

Enemmän kasveja ympärillämme!

    "Näemme kasveja kaikkialla – ikkunalaudoilla, parvekkeilla ja vaatteissa. Kasvintäytteiset sisustukset ovat nyt muotia, jota kannattaa seurata! Viherkasvit parantavat mielialaa ja värikkäät kukkakompositiot mahdollistavat erityylisiä sisustuksia, boheemista minimalistiseen. Jos lisäät tähän vielä elävät huonekasvit, asuntosi muuttuu ihastuttavaksi viidakoksi!" Magda, Pixers

Luonnollista minimalismia

Katso myös muodonmuutoksia