40% kaikesta! Käytä hyväksesi tarjousta 15-07-2020 mennessä. | Syötä koodi: TROPICS40

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Hullaannu keväästä!

    Kevät on muutoksen aikaa. Maailma herää eloon ja saa lisää värejä, ja meillä on enemmän energiaa ja toimintahalua. Se on myös erinomainen aika tuoda muutoksia omiin koteihimme! Muodonmuutoksen ei täydy olla ihmeellinen tuodakseen elämäämme kevään tuntua – voit aloittaa pienistä koristeista, kuten julisteista, tauluista tai pöytä- tai kaappitarroista. Kukkakuviot ja intensiiviset värit, kuten auringonpaisteen inspiroima sinapinsävyinen keltainen ja suuri annos optimistista vihreää, tarjoavat parhaan mahdollisen reseptin sisustuksen keväiseen muutokseen. Tutustu viimeismpiin trendeihin ja inspiroidu muuttamaan elämääsi!


Kasvikuvioita<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Korujenväreissä

    Pantonen rohkeiden värien – Ultra Violetin ja Living Coralin – jälkeen on aika lisätä vielä intensiivisempiä ja kirkkaampia värejä jokapäiväiseen ympäristöömme! Voimakkaat, jalokivien inspiroivat koruvärit hypnotisoivat ja yllättävät sävyjensä rikkaudella. Salli itsellesi hieman luksusta ja pue seinäsi uusiin väreihin!<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Kaktukset ja muut mehikasvit

    Kaktukset ja muut mehikasvit ovat erittäin suosittuja paitsi ulkonäkönsä myös hoitamisensa helppouden takia. Monipuolisuus, kiinnostavat muodot ja värit tekevät näistä ikivihreistä kasveista erinomaisia koristuselementtejä, myös asunnon seinillä. Kasvillisuutta ei voi koskaan olla liikaa! Valitse mehikasvikuviot ja ympäröi itsesi vehreydellä lattiasta kattoon saakka!

<div style="text-shadow: 0 0 7px #000;"><span style="font-size: 50%;display:block"></span></div>

Auringon todellinen väri:
sinapinkeltainen

    Ikävöitkö aurinkoa? Turvaudu trendikästä ja optimistista väriä hyödyntäviin koristeisiin! Lämmin, kullansävyinen keltainen on ihanteellinen kevään muutoksen väri: se piristää asuintilaa, lisää energiaa ja tekee jokaisesta, jopa pilvisestä päivästä iloisen. Älä odottele kesää, vaan tuo aurinko kotiisi jo nyt!

MUUTOS EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN YKSINKERTAINENTodellinen elämä on keittiössä

Katso, kuinka toiset tekivät