20% kaikesta! Käytä hyväksesi tarjousta 30-03-2023 mennessä. | Syötä koodi: MUFFINSDAY

  Lapsesi huone on kodin tärkein tila. Sillä on monta eri tarkoitusta – se on samanaikaisesti makuuhuone, leikkihuone ja opiskeluhuone. Se on lapsesi seuralainen hänen kasvaessaan ja tutustuessaan maailmaan. Hyvin järjestetty tila tekee tiestä täysi-ikäisyyteen loistavan seikkailun ja varmistaa sen, että huone kasvaa yhdessä lapsen kanssa. Valitse ikäkategoria ja löydä itsellesi ihanteellinen sisustustapa.

Vastasyntynyt

  Pienokaisen huoneessa tapahtuu monia kallisarvoisia hetkiä – pienokaisen ensimmäinen hymy, sana tai askel. Huoneen on oltava miellyttävä ja turvalllisen tuntuinen, jotta päivät siellä olisivat iloisia ja yöt rauhallisia. Sisustaessa vastasyntyneen huonetta on parasta valita kirkkaita, lämminsävyisiä värejä ja pilvenkeveitä pastelleja.


INSPIROIDU

  Hienovaraisilla, luonnon ja maagisen satumaailman inspiroimilla kuvioilla täytetty huone saa pienokaisesi nukahtamaan ja heräämään hymy huulilla.
Esikoululainen

  Huoneissa, joissa tapahtuu ihmeitä ja sadut ja fantasiat toteutuvat, kuvioidut koristeet tekevät leikistä vielä hauskempaa ja saavat mielikuvituksen lentoon.


INSPIROIDU

  Täytä lapsesi huone taikuudella ja mielikuvitusta ruokkivilla kuvioilla. Kutsu sinne lapsen lempiystävät satujen maailmasta. Auta häntä selvittämään maailman salaisuuksia valitsemalla huoneeseen värikkäitä karttoja ja muita oppimista auttavia materiaaleja.
Kouluikä

  Koulu tarkoittaa uusia kavereita, mutta myös velvollisuuksia ja tarpeita. Vanhemmilla lapsilla on yhä enemmän harrastuksia, joten heidän huoneissaan täytyy olla tilaa sekä opiskelulle että itseilmaisulle.

INSPIROIDU

  Esteettiset kartat ja muut oppimateriaalit, elokuvista ja saduista tutuilla hahmoilla koristellut julisteet ja tarrat antavat lapsellesi mahdollisuuden ilmaista itseään luovalla tavalla.
Teini

  Teinin huone ei ole enää lapsellinen mutta ei täysin vakavakaan. Se on kokeilujen areena, tila etsiä ominta tyyliä ja itseilmaisua. Motiivien ja koristeiden moninaisuus mahdollistaa kaikenlaisten nuorekkaiden visioiden toteuttamisen.

INSPIROIDU

  Geometriset, abstrakti ja design-mallit, motivoivat tai hauskat julisteet, työpöytä- ja läppäritarrat auttavat lastasi löytämään oman tyylinsä ja ilmaisemaan sitä sisustuksessa.Pyrimme tekemään Pixersin verkkosivusta käyttäjäystävällisen, mistä syystä käytämme evästeitä. Käymällä sivullamme hyväksyt Tietosuojakäytännössä mainitut ehdot. Voit määrittää itse ehdot evästeiden säilyttämiseen tai niihin pääsyyn selaimessasi.