Zig zag chevron kuvio tausta vintage vektori kuva Kehystetty kuva - Juhlinta
*Toimittajan visualisointi
54 €
Mitat (leveys x pituus):
30 x 40 CM
Muut koot
Kehystetty kuva Muuta materiaalia
 • Ekoystävällinen
 • 365 päivän palautusoikeus
 • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © thecorner

#FO46486669

  Kehystetty kuva

  Kokoelma kuvia seinällä voi kertoa monia tarinoita. Tämän idean on tarkoitus korostaa klassista hienostuneisuutta sekä modernia minimalismia – onko kuitenkaan mitään yksinkertaisempaa kuin kehystetty kuva? Yksinkertaisin idea voi tuottaa ällistyttävimmän lopputuloksen. Valitse kuvasi ja katso itse.

  Hienosti tuotetut värit kestävällä materiaalilla ovat ensiaskel kohti menestystä. Valitse kehykset ja paspatuuri joka korostaa valitsemaasi kuvaa parhaiten ja nauti omasta teoksestasi!

  Lisävaihtoehtoja: paspatuuri
  Tarvitseeko kuvasi erikoisen kehyksen korostaakseen sen luonnetta? Valitse paspatuuri, i.e. kartonkikehyksen, ja anna sille tausta yhteensopivalla värisävyllä.


  Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

   Tuemme työskenteleviä äitejä

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © thecorner

  Materiaalinäyte: Kehystetty kuva

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Terms of Sales provided by
  independent artists

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   

  Oft gesucht