Kalaa meressä. graafinen piirustus Kehystetty kuva - Mielikuvitukselliset Eläimet
*Toimittajan visualisointi
69 €
Mitat (leveys x pituus):
60 x 80 CM
Muut koot
Kehystetty kuva Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © Light

#FO38763851

Kehystetty kuva

Kokoelma kuvia seinällä voi kertoa monia tarinoita. Tämän idean on tarkoitus korostaa klassista hienostuneisuutta sekä modernia minimalismia – onko kuitenkaan mitään yksinkertaisempaa kuin kehystetty kuva? Yksinkertaisin idea voi tuottaa ällistyttävimmän lopputuloksen. Valitse kuvasi ja katso itse.

Hienosti tuotetut värit kestävällä materiaalilla ovat ensiaskel kohti menestystä. Valitse kehykset ja paspatuuri joka korostaa valitsemaasi kuvaa parhaiten ja nauti omasta teoksestasi!

Lisävaihtoehtoja: paspatuuri
Tarvitseeko kuvasi erikoisen kehyksen korostaakseen sen luonnetta? Valitse paspatuuri, i.e. kartonkikehyksen, ja anna sille tausta yhteensopivalla värisävyllä.


Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © Light

Materiaalinäyte: Kehystetty kuva

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht