Musta-valkoinen kuvio graffiti seinään.spain, jerez, tammikuu 2018.interesting tausta Kehystetty kangaskuva - Graafiset Resurssit
*Toimittajan visualisointi
119 €
Mitat (leveys x pituus):
70 x 100 CM
Muut koot
Kehystetty kangaskuva Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © larisa

#FO188653489

Kehystetty Kangas

Nautitko mukavien muistojen ympäröivänä olemisesta kun olet kotona, joka kiitos hienovaraisten aksenttien on täynnä luonnetta? Meillä on kaikki tarvikkeet siihen. Anna sisätiloillesi hyppynen taidetta hienostuneessa ja modernissa muodossa. Valitse painokankaasi ja luo positiivisuutta tihkuva tila, tai suunnittele se yhdessä rakkaittesi kanssa.

Luonteenomaisesti, korkealaatuinen painokangas joka venytetään puiselle raamille, tyydyttää kovimmankin sisustus mestarin edellytykset. Ulkopuolinen puukehys takaa poikkeuksellisen esillepanonKehitä oma kotikokoelmasi täyttääksesi sen hyvillä muistoilla


Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © larisa

Materiaalinäyte: Kehystetty kangaskuva

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht