Ansiedad. Kangaskuvat premium -
*Toimittajan visualisointi
79 €
Mitat (leveys x pituus):
40 x 60 CM
Muut koot
Kangaskuvat premium Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © Jakub Bogucki

#PI20000000001

KANGASKUVA PREMIUM

Joskus ei vie paljon tehdä maailmasta hieman maaginen. Tästä päivästä lähtien sisätiloksesi voivat saada ainutlaatuisen hahmon moderneiden ja tyylikkäiden mallistojen ansiosta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita premium-kuva, joka on räätälöity sinulle erityisesti, jotta luodaan tila, joka on täynnä positiivisia muistoja ja tunteita.

Ensiluokkainen kuva, joka johtuu modernin lateksitekniikassa valmistetun painatusmuodon käytöstä, takaa korkeimman laadun pitkään. Puuvillakankaat, joissa on tiheä kudos ja paino 296 g, eivät halkeile puisen kangasreunan reunoilla, joten se sopii erinomaisesti maalaustyön jäljennöksiin. Materiaalin avulla voit antaa eläviä ja luonnollisia värejä, ja satiinipinta tyydyttää vaativimmatkin asiakkaat.

Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos ❤

  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © Jakub Bogucki

Materiaalinäyte: Kangaskuvat premium

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht