Kaakelitarra Mosaiikki - tarroja laatat - Mosaiikki
*Toimittajan visualisointi
39 €
Tarrapaketti
15 x 15 CM - 24 kpl
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © pixers

#PI100000003921

Kaakelitarra

Erinomainen laatu
Ihanteellinen värintoisto, kuvion terävyys, ohut ja erinomaisesti peittävä päällyste satiinipinnoitteella – kaikki nämä elementit saavat yhdessä aikaan sen, että tarrat näyttävät realistisilta kaakeleilta.

Helppo asennus
Tarrat on leikattu erillisiksi itsekiinnittyviksi neliöiksi, mikä mahdollistaa niiden täsmällisen sovittamisen pintaan. Voit kiinnittää ne vaivatta ja poistaa yhtä helposti.

Valtavat mahdollisuudet
Kaakeleita on mahdollista sijoitella omien mieltymysten ja näkemysten mukaisesti ja luoda niistä ainutlaatuinen mosaiikki. Käytä tarroja vanhojen kaakeleiden kunnostamiseen tai värisäväyksen tuomiseen muuten valkoiseen sisustukseen. Ne sopivat kaikkialle, jopa keittiöön ja kylpyhuoneeseen, sillä ne hylkivät likaa ja niiden puhdistamiseen riittää märkä rätti.

Yksityiskohtaiset tiedot:
Paketti sisältää 24 kappaletta tarroja. Yksittäisen tarran mitat ovat 15x15cm.
Tarrat on suunniteltu sileille, puhtaille ja rasvattomille pinnoille liimattaviksi


Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © pixers

Materiaalinäyte: Kaakelitarra

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht