Valentinin effel-torni ja kaksi lasillista viiniä. vektori kuva Juliste - Monumentit
alkaen17 €
 • Ekoystävällinen
 • 365 päivän palautusoikeus
 • Ilmainen toimitus

Tekijä © Lalayf

#FO20424460

  Juliste

  Ausgezeichnete Qualität des Musters
  Perfekt reproduzierte Farben, Fotoqualität und Bildschärfe dank moderner Drucktechnologie

  Materialstärke
  Das spezifische Papier mit einer Grammatur von 240g/m2 garantiert Beständigkeit und sorgt dafür, dass die Plakate perfekt an der Wand anliegen und sich ebenso glatt in Rahmen und Wechselrahmen einbetten lassen

  Halbmattes Finish
  Das dezent glänzende Material reflektiert das Licht auf subtile Art, wodurch die Farben lebendig erscheinen. Das Poster zieht mit seiner Ausdruckskraft alle Blicke auf sich

  Details:
  Material - beständiges Papier mit einer Grammatur von 240g/m2
  Horizontaler, vertikaler Druck - größen bis 100x180cm
  Quadratischer Druck - größen bis 100x100cm

  Ostostiedot

  Tekijä: © Lalayf

  Materiaali: Juliste

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Terms of Services provided by
  Green Capital Ltd

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Haluamme, että olet positiivisesti yllättynyt ja tyytyväinen Pixersin palveluihin. Siksi annamme sinulle 365 päivän palautusoikeuden, jos jostain syystä et ole täysin tyytyväinen ostokseesi.

  Voit valita vakiotoimituksen ja tilauksesi saapuu muutaman päivän sisällä, tai Express pikatoimituksen ja saada sen vielä nopeammin.

  Toimitustavat

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   
  Suosittelemme viimeisintä eko-ystävällistä HP lateksi tulostu teknologiaa, joka takaa hajuttoman ja 100% turvallisen tulosteen. Emme suosittele muuta teknologiaa.
  Käytä hakukonetta kotisivulla - laita avainsana, esimerkiksi New York, ja katso tulokset. Sieltä löydät valittuja ehdotuksia joista saatat kiinnostua, ja voit myös lajitella niitä teeman, nimen tai tyylin mukaan.
  Voit henkilökohtaistaa tilauksesi omaan makuusi. Voit muuttaa sen kokoa, rajoja ja kehyksiä, tai valita lisäefektin eri väreillä kuvion sivulla. Voit myös päättää mille materiaalille haluat kuvasi tulostettavan. Kun olet päättänyt koon, pisteistä tehty neliö näkyy kuvassa. Tämä on kuvan raja, eli mittasuhde jonka olet valinnut kuvalle. Tulostamme tämän merkityn alueen kuvasta. Voit muuttaa sitä miten haluat. Valitsemasi asetukset säästyvät kun siirrät kuvan ostoskärryyn.
  Kyllä. Jokainen kuvio voidaan tulostaa mille vaan kuvion sivulla näkyvistä materiaaleista. Muut materiaalit samalla kuviolla löydät kohdasta “Sama kuvio moneen tapaan”.
  Tottakai. Ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa: yhteydenotot@pixers.fi. Tiedoston pitäisi olla yksi seuraavista muodoista: .jpg tai .tiff tai seuraavista graafisten vektorien muodoista: pdf, .ai, .cdr, .eps. Oleta että 1,500 pixels (px) minimi vastaa noin 100 cm tulostetta, eli 1500x1500 px tulee olemaan noin 100x100 cm kokoinen tuloste. 3000x3000 px ft tiedosto tulee olemaan noin 200x200 cm tuloste, jne. Suositeltavaa olisi 300 dpi.

  Viimeisen koon tarkistuksen tekee graafinen suunnittelijamme
  Jokaisella kuviolla on merkitty maksimi tulostuskoko - tietoa siitä löydät "leveys" ja "korkeus" kohdasta. Valitse mittasuhteet jotka mahtuvat maksimi kokoon, näin varmistat kuvan korkean laadun. Jos maksimikokoa ei ole merkitty, kuvan voi tulostaa millä vain mittakaavalla, ilman sen laadun vaarantamista.
  Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitus vaihtoehdoista ja lasketaan päivästä sen jälkeen, jolloin maksu on käsitelty ja vastaanotettu pankkiimme. Sinulle ilmoitetaan tilauksen etenemisestä sähköposti ositteeseen jonka annoit tilauskaavakkeessa.

  Tilauksen neljä etenemis vaihetta:
  1. Vastaanotettu (olemme hyväksyneet tilauksesi).
  2. Maksettu (olemme vastaanottaneet maksusi).
  3. Käsittelyssä (tilaus on tulostuksessa).
  4. Tilaus lähetetty.
  Tulosteet lähetetään taatussa kartonki putkessa tai paketissa DHL:n kautta. Sinulle ilmoitetaan sähköpostilla paketin rahtikirjanumero samana päivänä kuin paketti on lähetetty.
  Valitettavasti, emme hyväksy tätä vaihtoehto koska jokainen tilaus valmistetaan yksilökohtaisesti. Voit valita monesta eri maksuvaihtoehdosta kun asetat tilauksen.
  Tarjoamme painokankaat sekä julisteet minkä tahansa kokoisina tulosteina.
  Ne erottaa toisistaan paperin paino sekä kuvan tarkkuus. Julisteen laatu on hyvä, mutta HD-julistetta voit käyttää vaativimpiinkin töihin, joita voi katsella läheltä; tässä tilanteessa julisteen terävyys on kaikista tärkeintä.
  Tietysti. Lisätarvike valikoimamme sisältää mm: kehyksiä, paspatuureja, ja hienostuneita kiinnittimiä. Our selection of accessories includes: external frames, passepartouts, and elegant fixtures.
  Tässä tulosteessa painokangas on venytetty kehyksien yli. Tulosteen kuviolliset reunat takaavat tulosteen ripustus valmiuden koukulla joka sisältyy tilaukseen.
  Voit saada alennusta jos liityt Pixersin sähköpostilistalle