Sininen geometrinen kuvio, kolmio tausta Jääkaappitarra - Graafiset Resurssit
*Toimittajan visualisointi
alkaen15 €
Jääkaappitarra Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © prathum

#FO87655860

Jääkaappitarra

On keittiön vallankumouksen aika!Vihdoinkin, jääkaapistasi voi tulle koriste jonka kuosi täydentää makujen kuningaskuntaasi. Jääkaappitarrat antavat sinulle mahdollisuuden muuttaa keittiösi ulkonäköä ja kokata uusin innottein joka kerta. Valitse tarroja jotka sopivat omaan tyylisi ja tee keittiöstäsi makujen aarrearkku!

Kestävä, kosteutta ja likaa hylkivä, mattapintainen materiaali sopii hyvin paikkaan jossa uudet värit, aromit ja maut tulevat esiin. Voit helposti kiinnittää sen itse. Muunna jääkaappisi omaperäiseksi teokseksesi, ja maista keittiösi uutta trendikkyyttä!

Putsaus tapa: kostea pyyhe

Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © prathum

Materiaalinäyte: Jääkaappitarra

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht