Sademetsä aamulla sumussa Itsestäänkiinnittyvä valokuvatapetti -
Vilkaisepa Pixersin Lahjakorttejamme ja vastaanota kaikki lahjasi ajoissa!
alkaen49 €
Itsestäänkiinnittyvä valokuvatapetti Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus

Pixerstick

Haluaisitko voiman murtaa muureja ja siirtää vuoria? Me voimme auttaa sinua tuomaan vuoriston kotiisi sekä suunnittelemaan seinän joka varmasti tyrmää kenet tahansa joka sen näkee! Ja voit saada kaiken tämän ilman ärsyttävää remonttia! Aktivoi mielikuvituksesi ja anna meidän toteuttaa rohkein sisustus unelmasi.

Pixerstick Repeämistä ja taitoksia vastustavat itsestään kiinnittyvät mattapintaiset seinämaalaukset sallivat kotisi muuntautumisen unelmiesi sisätilaksi. Voit helposti kiinnittää ne itse, ja siirtää niitä paikasta paikkaan niin usein kuin ja milloin vain haluat – huomaat heti kuinka helppoa se on. Aloita muutos tänään ja elä elämääsi kuin haluat!

Putsaus tapa:  kuiva pyyhe.

Suositeltava käyttö:  tasaiselle pinnalle.

Yhden arkin maksimi leveys:  100 cm. Jos mittakaava on suurempi kuin arkin maksimileveys, tuloste koostetaan monista samankokoisista arkeista.

Asentamisohjeet

Ostostiedot

Tekijä: © Stéphane Bidouze

Materiaali: Itsestäänkiinnittyvä valokuvatapetti

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Services provided by
Artists Society LTD

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Haluamme, että olet positiivisesti yllättynyt ja tyytyväinen Pixersin palveluihin. Siksi annamme sinulle 365 päivän palautusoikeuden, jos jostain syystä et ole täysin tyytyväinen ostokseesi.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Ei takeita toimituksesta ennen joulua. Vilkaisepa Pixersin Lahjakorttejamme ja vastaanota kaikki lahjasi ajoissa!

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 
Suosittelemme viimeisintä eko-ystävällistä HP lateksi tulostu teknologiaa, joka takaa hajuttoman ja 100% turvallisen tulosteen. Emme suosittele muuta teknologiaa.
Käytä hakukonetta kotisivulla - laita avainsana, esimerkiksi New York, ja katso tulokset. Sieltä löydät valittuja ehdotuksia joista saatat kiinnostua, ja voit myös lajitella niitä teeman, nimen tai tyylin mukaan.
Voit henkilökohtaistaa tilauksesi omaan makuusi. Voit muuttaa sen kokoa, rajoja ja kehyksiä, tai valita lisäefektin eri väreillä kuvion sivulla. Voit myös päättää mille materiaalille haluat kuvasi tulostettavan. Kun olet päättänyt koon, pisteistä tehty neliö näkyy kuvassa. Tämä on kuvan raja, eli mittasuhde jonka olet valinnut kuvalle. Lopputuloksena saat juuri tämän kuvan merkityn ja korostetun osan. Voit muuttaa sitä miten haluat. Valitsemasi asetukset säästyvät kun siirrät kuvan ostoskärryyn.
Kyllä. Voit valita minkä tahansa sivulla näkyvistä materiaaleista. Muut materiaalit samalla kuviolla löydät kohdasta “Sama kuvio moneen tapaan”. Voit myös valita vaihtoehdon "Muuta materiaalia," jonka löydät "Muokkaa & Osta"-otsikon alta.
Tottakai. Ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa: yhteydenotot@pixers.fi. Tiedoston pitäisi olla yksi seuraavista muodoista: .jpg tai .tiff tai seuraavista graafisten vektorien muodoista: pdf, .ai, .cdr, .eps. Oleta että 1,500 pixels (px) minimi vastaa noin 100 cm tulostetta, eli 1500x1500 px tulee olemaan noin 100x100 cm kokoinen tuloste. 3000x3000 px ft tiedosto tulee olemaan noin 200x200 cm tuloste, jne. Suositeltavaa olisi 300 dpi.

Viimeisen koon tarkistuksen tekee graafinen suunnittelijamme
Jokaisella kuviolla on merkitty enimmäiskoko - tietoa siitä löydät "leveys" ja "korkeus" kohdasta. Valitse mittasuhteet jotka mahtuvat maksimi kokoon, näin varmistat kuvan korkean laadun. Jos maksimikokoa ei ole merkitty, voit valita mitkä tahansa mitat ilman kuvion laadun vaarantamista.
Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitus vaihtoehdoista ja lasketaan päivästä sen jälkeen, jolloin maksu on käsitelty ja vastaanotettu pankkiimme. Sinulle ilmoitetaan tilauksen etenemisestä sähköposti ositteeseen jonka annoit tilauskaavakkeessa.

Tilauksen neljä etenemis vaihetta:
1. Vastaanotettu (olemme hyväksyneet tilauksesi).
2. Maksettu (olemme vastaanottaneet maksusi).
3. Käsittelyssä (tilaus on painettavana).
4. Tilaus lähetetty.
Tilaus lähetetään turvallisessa kartonkiputkessa tai paketissa DHL:n kautta. Sinulle ilmoitetaan sähköpostilla paketin rahtikirjanumero samana päivänä kuin paketti on lähetetty.
Valitettavasti, emme hyväksy tätä vaihtoehto koska jokainen tilaus valmistetaan yksilökohtaisesti. Voit valita monesta eri maksuvaihtoehdosta kun asetat tilauksen.
Ei. Suurikokoiset kuvat on jaettu pienempiin, samankokoisiin paloihin (erillisiin arkkeihin). Jos haluat, että ne jaetaan eri tavalla, lisää tilaukseesi kommentti, tai kirjoita meille osoitteeseen: yhteydenotot@pixers.fi.
Maksimitulostuskoko luetellaan jokaisen kuvion muokkaustilassa. Kun valitset tapetin pysyen maksimikoon rajoissa, varmistat kuvan korkean laadun. Jos maksimikokoa ei ole merkitty tapetin tietoihin, tilauksesi voi tulostaa millä vain mittakaavalla, ilman sen laadun vaarantamista.
Pestävän valokuvatapetin materiaali on kestävin. Se hylkii kosteutta ja tahroja, koska sen pinta on laminoitu. Voit puhdistaa sen märällä pyyhkeellä.
Kaikki valokuvatapetit ovat mattapintaisia.
Seinämaalaukset on suunniteltu liimattavaksi seinään. Pinnan tulee olla tasainen, sileä, ja puhdistettu. Kipsiseiniin on parasta käyttää pohjamaalia ennen tapetin asettamista. Pixerstic- valokuvatapetti on tästä poikkeus. Se on itsestäänkiinnittyvä, ja voit kiinnittää sen tasaiselle pinnalle mihin vain.
Suurempia tapetteja varten kannattaa tilata hieman ylimääräistä materiaalia, esim. 2 cm varaa molempiin päihin. Seinät eivät ole täydellisiä ja mittaus voi joskus olla epätarkka – etenkin kun on kyse suurista pinnoista. On parempi tilata hieman ylijäämää, jonka voit leikata pienemmäksi, kuin vahingossa tilata liian pieni tapetti.
Katso tapetit asennusohjeet.
Voit saada alennusta liittymällä Pixersin sähköpostilistalle.