Mandala yli kukka tausta Räätälöity itsestäänkiinnittyvä tapetti - Graafiset Resurssit
*Toimittajan visualisointi
alkaen49 €
Vaihda kuvion tiheyttä:
Räätälöity itsestäänkiinnittyvä tapetti Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © nomad_s0ul

#FO169849570

Pixerstick

Vaikka vallitsevat sisustus– ja verhoilutyylit muuttuvatkin jatkuvasti, trendikkäät kuosit ja kuviot ovat yhä muodissa! Kuvioita hyödyntämällä tapetoinnilla saadaan aikaan henkilökohtainen ja trendejä mukaileva lopputulos. Valitse omat kuviot, koot, ja jopa mittakaavat, ja verhoile seinäsi ainutlaatuiseksi mielesi mukaan!

Mattapintainen ja itsestäänkiinnityvä Pixerstick tapetti on repeytymistä ja taitteita vastustavaa materiaalia. Voit helposti asentaa sen itse - voit kiinnittää ja poistaa sen niin monesti kuin haluat kunnes se on täydellinen. Unohda liima-aineet, kelmut ja pensselit - et tule niitä tarvitsemaan. Ei enää huolia siitä, mitä tehdä käyttämättömillä ylimääräisillä palasilla tai siitä, että tapetti loppuu kesken. Koe itse miten helppoa se on, ja pidä hauskaa toteuttaessasi omaa kuvitelmaasi sisätilastasi.

Puhdistustapa:  kuiva pyyhe.

Suositeltu käyttö:  tasaisilla pinnoilla.

Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © nomad_s0ul

Materiaalinäyte: Räätälöity itsestäänkiinnittyvä tapetti

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht

Näytä lisää