Fototapety, naklejki, obrazy i plakaty – PixersIän vahvistaminen

Vierailemasi verkkosivusto saattaa sisältää eroottista sisältöä.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias päästäksesi sivustolle.

-40%
Vintage eurooppa kartta vaaka Itsestäänkiinnittyvä juliste -
  alkaen260044 €-40%
  Itsestäänkiinnittyvä juliste Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus

  Pixerstick

  Oletko uneksinut sisustuksesta joka toisi kotisi 2000-luvun tasolle? Me ymmärrämme hyvin halun muuttaa ympäristöä ja meillä on vaihtoehto jonka avulla voit muuntaa minkä tahansa seinän heti, mutta jonka voit ottaa mukaasi toiseen huoneeseen huomenna. ValitsePixerstick-juliste jonka voit siirtää eri paikkaan joka päivä.

  Itsestäänkiinnittyvä ja uudestaankaytettävä materiaali on täydellinen ratkaisu niille, jotka kyllästyvät helposti! Voit helposti asentaa kestävän ja ryppyjä vastustavan pixerstick-julisteen ilman apua, ja sitten muuttaa sen paikkaa milloin vain haluat. Nyt voit muuttaa ympäristösi ulkonäköä päivittäin!

  Yksityiskohdat

  Tekijä: © Olga Rutko

  Materiaalinäyte: Itsestäänkiinnittyvä juliste

  Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

  Näin erotumme muista

  Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

  Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

  Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

  Mukauttamisen toimittaminen

  Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

  Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

  Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

  Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

   

  Oft gesucht