Ristikuvio Ikkuna- ja lasitarra -
*Toimittajan visualisointi
19 €
Mitat (leveys x pituus):
50 x 100 CM
Muut koot
Ikkuna- ja lasitarra Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © sergey titov

#FO29291160

Ikkuna- ja lasitarra

Haluaisitko koskaa tuijottaa ikkunastasi ulos, ja nähdä aivan erilaisen maailman? Nyt voit vaihtaa näkymääsi loputtomasti – voit häätää pois sadepisarat ja täyttää harmaat päivät värillä. Ikkuna- ja lasitarroilla on voima koristella todellisuutta uusilla väreillä. Kokeile itse!

Värjättyä lasia jäljittelevä tarra on tehty pehmeästä PVC-kalvosta, joka päästää valon läpi. Tausta ei ole täysin läpinäkyvä. Voit myös putsata tarran pintaa kostealla liinalla. Kehitä oma lasimaalaus aja nauti lempiväreistäsi, vaikka näkymät ikkunan ulkopuolella eivät olisikaan ihanteelliset!

Otathan huomioon kuvioita valitessasi, että valkoiset ja vaaleat tarrojen elementit ovat läpinäkyviä.

Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © sergey titov

Materiaalinäyte: Ikkuna- ja lasitarra

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht