Torres del paine national park, väri värillinen kuva, patagonia, chile. Alumiinitaulu (Dibond) - Matkailu
*Toimittajan visualisointi
alkaen24 €
Alumiinitaulu (Dibond) Muuta materiaalia
  • Ekoystävällinen
  • 365 päivän palautusoikeus
  • Mukauttamisen ilmainen toimitus

Tekijä © MaciejBledowski

#FO189500459

Alumiinitaulu (Dibond)

Etsitkö epätavallista tapaa korostaa tyyliäsi sisutustuksessa? Valitse kuva tai kuvio joka tulostetaan alumiinille, niin saat aikaan yksinomaisen ja kevyen vaikutuksen. Luo tila joka houkuttelee silmiä ja hurmaa erikoisella aurallaan!

Kestävä ja jäykkä, mutta samaan aikaan kevyt materiaali jonka paksuus on 3 mm heijastaa värit täydellisesti, ja sen satiinin sileä lakka tuottaa hienotekoisen lopputuloksen joka korostaa kuvan piirteitä. Valitse dibond, ja rakastut sen tapaan parantaa jopa korkealaatuisimpia kuvia!

Lisävaihtoehtoja:

laminaatti - haluatko suojata alumiinikuvasi kostealta esim pesuhuoneessa tai keittiössä? Lisää laminaattipinta joka suojaa materiaalin ja niin voit myös pyyhkiä sen kostealla pyyhkeellä.

alustus pakkaus – lisää asennustarvike pakkaus ripustaaksesi kuvia seinälle. Tyylikkäät alumiini reunukset ovat ideaalinen vaihtoehto.


Muistaa :) Ostat ainutlaatuisen mukauttamispalvelun, jota voit käyttää millään tavalla tukemaan taiteilijoita ympäri maailmaa, joille yhteistyö kanssamme on yksi toimeentulon lähteistä. Kiitos


  • Tuemme työskenteleviä äitejä

    Tuemme työskenteleviä äitejä

Yksityiskohdat

Tekijä: © MaciejBledowski

Materiaalinäyte: Alumiinitaulu (Dibond)

Lisää kysymyksiä?Ota meihin yhteyttä!

Terms of Sales provided by
independent artists

Näin erotumme muista

Pixers kannattaa ainoastaan turvallista, hajutonta ja 100% eko-ystävällistä HP Latex teknologiaa.

Koetamme pitää sinut myönteisesti yllättyneenä ja täysin tyytyväisenä Pixersin palveluihin. Siksi annammekin sinulle peräti 365 vuorokautta palautusaikaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen niihin.

Ilmainen kuljetus tilauksille yli €100!

Mukauttamisen toimittaminen

Pixerssissä uskomme tarinoiden voimaan. Tarinat antavat meille mahdollisuuden kertoa maailmalle keitä olemme ja inspiroivat muita samaan aikaan.

Meille sisätilojen personalisointi on nykyaikainen tapa kertoa tarinoita. Näytä meille missä asut ja me kerromme sinulle kuka olet. Kerro meille kuka olet, niin me voimme auttaa sinua luomaan sinun makuusi sopivan asumistilan.

Muuntele tilasi tavoin joista et ole voinut vielä uneksiakaan. Luo sisätila, joka salpaa hengityksesi. Kodit, toimistot, ravintolat, sekä hotellit saavat uudet värit, jotka kertovat tarinoita paremmin kuin Tuhat Ja Yksi Yötä.

Ääretön valikoimien määrä, sekä rajoittumaton kekseliäisyys sopivat yhteen arvaamattomasti vaihtoehdoilla, joilla varmasti kehität sisätilan joka on erilainen kuin mikään muu kaltaisensa. Mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Kerro sinun tarinasi, ja nauti muutoksesta.

 

Oft gesucht